Altınordu namağlup şampiyon

Altınordu namağlup şampiyon

Altınourdu U19 takımı International Bilcare Turnuvası'nda Bochum'u normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla yenerek namağlup şampiyon oldu

Altınordu U19 takımı International Bilcare Turnuvası’nda Bochum’u normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla yenerek namağlup şampiyon oldu

Altınordu U19 takımı, Bilcare Turnuvası finalinde Bochum’u penaltılarla yenip namağlup şampiyon olurken, Embiya da gol kralı unvanını elde etti.

International Bilcare Turnuvası için Almanya’da bulunan Altınordu U19 takımı, Alman ekibi Bochum’u normal süresi 1-1 biten final maçında penaltılarla 5-4 yenerek yenilgisiz şampiyon oldu.

Turnuvanın ilk gününde 4 maç yapan Altınordu, Freiburg’u 2-1, Team Aargau’yu 3-0 yenerken, Bochum ile 1-1, Freiburger ile de golsüz berabere kalıp 8 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Turnuvanın ikinci gününde Alman ekibi Bahlinger SC ile karşılaşan Altınordu sahadan 2-0 galip ayrıldı ve puanını 11’e çıkartarak sıralamada ikinci durumda olan Bochum ile eşleşti.

İlk devreyi 7.dakikada yediği golle 1-0 geride kapatan İzmir ekibinde Kadir Yurttadur 17. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 18. dakikada ise Berkay Görmez’in pasında topla buluşan Mert Uygun, sol çaprazdan sert vurdu ve top filelerle buluştu. Normal süresi 1-1’lik eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada seri penaltı vuruşlarına geçildi.

Seri penaltı vuruşlarında Berkehan Biçer ve Egehan Gök penaltıları değerlendiremezken, Berkin Taşkın (2), Hakkı Peker ve Berkay Görmez ise penaltıları gole çevirdi. Kaleci Ozan Can Oruç iki penaltı kurtarırken Bochum’lu futbolcu bir penaltı vuruşunu üstten dışarı yolladı.

Altınordulu futbolcular, şampiyonluk kupasını Hausen Belediye Başkanı Yardımcısının elinden aldı.

Turnuvanın gol kralı da Altınordu’da 3 gol atan Embiya Ayyıldız oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.