Altınordu’dan iddialı açıklamalar

Altınordu’dan iddialı açıklamalar

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, futbolculardan Ali Dere, Metehan Yilmaz ve Alperen Selvi, çalışmalar hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Altınordu’nun tecrübeli oyuncularından Ali Dere, “İlk defa futbola başlamış gibi istek ve arzu ile çalışıyoruz. Geçen yıldan beri çok iyi bir ekip olduk. Çok güzel duygularla çalışmalara başladık. Geçen yılın son bölümündeki muhteşem çıkışımızı bu sezon da sürdürüp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Belki de sezonu mutlu bir şekilde tamamlayabiliriz” dedi.

6562.jpg

Genç oyunculardan Metehan Yilmaz da yeni sezon hazırlıkları hakkında şunları ifade etti: “Geçen yıl son bölümde müthiş bir başarı ortaya koyarak düştü denilen takımı ligde bıraktık. Bu sezon hazırlıklarımıza şampiyonluk hedefi ile başladık. Kuruluşumuzun 100. yılında şampiyon olmak istiyoruz. Ben de daha çok forma giyip Avrupa’ya transfer olmak istiyorum”

13.jpg

Bu sezon tekrar Altınordu’ya dönen Alperen Selvi de “Kamp süreci iyi gidiyor. 100. yılımızda hedefimiz ilk 6 ama kuruluşumuzun 100. yılında şampiyonluk istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.