Altınordu'nun Hedefi Çıkışı Sürdürmek

Altınordu'nun Hedefi Çıkışı Sürdürmek

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ve takım kaptanı Ahmet İlhan Özek, pazar günü deplasmanda oynayacakları Erzurumspor maç öncesinde yaptıkları açıklamada, yollarına kazanarak devam etmek istediklerini söylediler.

Altınordu pazar günü oynanacak Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarına Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı çift antrenmana devam ediyor.

Rakiplerinin kadro kalitesi anlamında ligin en önemli takımlarından birisi olduğunu söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, açıklamasında “Ligin geride kalan bölümünde 10 puan topladık. Milli arayı da iyi değerlendirdik. Pazar günü kadro kalitesi anlamında ligin önemli takımlarından birisiyle oynayacağız. Menemenspor galibiyeti bizim için moral oldu. Kazandıkça yukarıya tırmanmaya başlıyoruz. Bu ligde kolay maç yok. Her takım her takımdan rahatça puan alabiliyor.

Puanlar birbirine çok yakın, alacağınız iki galibiyet sizi play-off potasına sokuyor. Kaybettiğiniz zaman da alt sıralara doğru iniyorsunuz. Hedefimiz maçlarımızı kazanıp yavaş yavaş yukarı çıkmak. Ligin 8 haftalık bölümü geride kaldı. İlk yarının bitmesine daha 9 maç var. Bu maçlarda en iyi sonuçları alıp başarılı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Eroğlu, oyun sisteminin tam oturması ve oyuncuların da takıma uyum sağlamasının ardından ligde üst sıralara doğru tırmanacaklarını da ekledi.

5fd61a5818c773217cc92fbe.jpg

Kırmızı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu ve kaptanı Ahmet İlhan Özek ise “Menemenspor maçını kazanarak milli araya iyi girdik. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Pazar günü Erzurumspor deplasmanına gideceğiz. Bu karşılaşma onlar adına da bizim adımıza da zor olacak. Rakibimiz biliyor ki Altınordu genç ve dinamik bir ekip, savaştığı zaman herkesi yenebilecek güçte. Erzurumspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

unnamed.jpg

Alfa’da Hafta Sonu

Öte yandan Altınordu’nun ALFA takımları hafta sonunu hazırlık maçları yaparak geçirdi. Kırmızı-lacivertli takımın U19/18 ve U17/16 takımları Balıkserispor ile hazırlık maçları yaparak geçirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.