Altyapısı Yenilenen Mahallelerde Yollar Düzenleniyor

Altyapısı Yenilenen Mahallelerde Yollar Düzenleniyor

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde uzun yıllar kullanılacak sağlıklı üstyapılar için yollarda zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

 

Kula Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon hattına kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan Ayvatlar ve Saraçlar Mahalleleri’nde de ekipler yoğun mesai harcayarak ortaya çıkabilecek olumsuzluklara önceden önlem alıyor. Bu kapsamda yapılan altyapı işleri doğrultusunda Kula Belediyesi ile MASKİ ekipleri, çalışma yapılan yollarda düzenleme işlemi gerçekleştirerek yağışlı havaların olumsuzluklarından vatandaşları kurtardı. Bu sayede, vatandaşların günlük hayatlarında ulaşım problemi yaşamasının önüne geçilmiş oldu.
 

Başkan Tosun, “ Sıkıntıları Aşmaya Devam Ediyoruz’’

Kula’nın tüm mahallelerine hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her daim vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verdiklerini söyledi. Başkan Tosun, “Büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde 40-50 yıl önce döşenmiş eski ve sağlıksız hatlar kullanıyordu. Bu sıkıntıları aşmak, hemşerilerimizi sağlıklı içme suyuyla buluşturmak için MASKİ ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Kış mevsiminin getirdiği yağışlar, çalışma yaptığımız noktalarda yolların bozulmasına sebebiyet verebiliyor. Bizlerde tüm ekiplerimizle, altyapı çalışması tamamlanan mahallerimizde sırasıyla zemin düzeltme çalışmalarını yapıyoruz. Bu mahallelerimizde en kısa sürede kilit parke taş döşemesine başlayacağız.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.