ANKARA KSK VOLEYBOL’U BÜNYEMİZE KATTIK

ANKARA KSK VOLEYBOL’U BÜNYEMİZE KATTIK

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi olarak altyapımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Çeşme, Foça ve Buca’da açtığımız spor okullarının ardından son olarak kapanma aşamasına gelen Ankara KSK Voleybol’u bünyemize kattık.

1-8 Ağustos tarihlerinde teknik koordinatörümüz Süleyman Bozkan ve yöneticimiz Mert Öztamur Ankara’ya giderek organizasyonu tamamen İzmir’e bağlanması konusunda tüm anlaşmaları imzaladılar. Yönetim kurulu ve noter kararıyla yönetim yetkisi, spor okulu açma, bonservis konuları, yarışmacı takımların kontrolü İzmir’e bağlanmıştır.
Ankara KSK Voleybol’un baş antrenörlüğüne ise U23 Milli Takım yardımcı antrenörü Özkan Gönülaçar getirildi. Özkan Gönülaçar’ın yardımcılığını ise Güray Kanat yapacak.

Yepyeni bir oluşum kurduklarını belirten yöneticimiz Mert Öztamur ‘’ Süleyman Bozkan hocamızla beraber ilk olarak Ankara’da oyuncular ve veliler ile bilgilendirme toplantıları yaptık. Ardından U23 Milli Takımımızda da görev yapan Özkan Gönülaçar ve ekibiyle sözleşme imzaladık. Çalışmaları yapacağımız Yenimahalle Batıkent Kent-Koop İlkokulu içerisinde bulunan salonu kiraladık. Pazar günü tekrar Ankara’ya giderek teknik toplantımızı yaptıktan sonra antrenmanlara Pazartesi start veriyoruz’’ dedi.

Ankara’daki oluşumun bundan böyle tamamen Karşıyaka voleybol altyapısına hizmet etmesi için çabalayacaklarını söyleyen teknik koordinatörümüz Süleyman Bozkan sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Ankara’da voleybol kulüpleri kapanırken biz çok önemli bir yatırıma imza attık. Bunun karşılığını önümüzdeki yıllarda mutlaka alacağız. Amacımız her sene İzmir’e her kategorideki oyuncuları kazandırabilmek ve Ankara piyasasına hakim olmak. Bu konuda milli antrenörümüz Özkan Gönülaçar ve ekibine güveniyoruz. Tek üzüntümüz görüşmelerin devam ettiği esnada bonservisleri başka takımlara verilen 7 oyuncumuz oldu. Onları da geri kazanıp; tüm kadroyu korumak adına gerekli herşeyi yapacağız’’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.