Apple'dan Muhammed Ali'li iPhone X reklamı...

Apple'dan Muhammed Ali'li iPhone X reklamı...

Apple, iPhone X'in selfie yeteneklerini gösteren yeni bir video daha paylaştı... Videonun arka planında dünya şampiyonu efsane boksör Muhammed Ali de yer alıyor.

Videoda iPhone X'in Portre Modu özelliğine vurgu yapılıyor. iPhone X'in arkasına baktığınızda arka kameraların yatay değil dikey olarak hizalandığını göreceksiniz. İki adet 12 MP arka kamera, bir adet geniş açılı (f/1.8 diyafram) ve bir adet de telefoto lens (f/2.4 diyafram) içeren mercekten oluşuyor.

Telefoto objektifi bir nesne ya da kişinin arkasını bulanıklaştırma veya "bokeh" efekti ekleyen Portre Modu için kullanılıyor. iPhone 8 Plus selefine göre üstünlüğünü Portre Işığı olarak adlandırılan yeni modla ortaya koyuyor.

Her iki kamerada da Apple için bir ilk olana optik görüntü sabitleme sistemi var. Bu, objektifleri optik zum ile yakınlaştırırken titrek ellerin bulanıklığını önlemeye yardımcı oluyor. Portre modunda çekilen fotoğrafları, telefoto objektife bağımlı olduğu için geliştirebilir.

iPhone X'in ön kamerası da tıpkı arka kamerada olduğu gibi arka plan bulanıklığı gerçekleştirebiliyor. Böylece çekimlerinizin çok daha profesyonel görünmesini sağlayabilirsiniz ki iPhone X bu konuda sağlam iş çıkarıyor. 

Muhammed Ali’nin monologu ile hazırlanan reklamda Ali’nin şu sözleri yer alıyor: "Ben mükemmelim! Ben, evrenin şampiyonu olacağım! Ben ve benim güzel, renkli kişiliğim. Yakışıklıyım, sağlıklı yaşıyorum, kültürlüyüm ve ben mütevazıyım. O kadar mütevazıyım ki kendi hatalarımı kabul edebilirim. Tek hatam ise ne kadar harika olduğumu fark etmemiş olmam! Çünkü ben mükemmelim. En mükemmel benim!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.