Araçları kendi imkanlarıyla onarıyorlar

Araçları kendi imkanlarıyla onarıyorlar

Bornova Belediyesi'ndeki tasarruflar vatandaşa hizmet olarak dönüyor.

Kullandığı iş makinesi ve kamyonlarının bakım ve onarımını kendi bünyesinde yapan Bornova Belediyesi yeni bir çalışma daha başlattı. Bu kapsamda belediye bünyesinde kullanılan araç ve otobüslerin de bakımı yapılmaya başlandı. Bornova Belediye BaşkanıOIgun Atila, “Her konuda azami ölçüde tasarrufu hedefliyoruz. Kendi araçlarımızı kendi imkanlarımızla tamir de bu tasarrufun bir parçası. Tasarruftan elde ettiğimiz kaynaklarla da yurttaşlarımıza daha fazla hizmet imkanı sağlıyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi bünyesinde bulunan 189 kayıtlı aracın bakım ve onarımlarını kendi imkanlarıyla yapıyor. Fen İşleri Şantiyesi içinde bulunan atölyede daha önce iş makinaları ve kamyonlar kanallar yardımıyla tamir ediliyordu. Yeni alınan araç kaldırma lifti sayesinde ise artık tüm araçlara hizmet verilebiliyor.

Araçların periyodik bakımlarından, arızalarına ve lastik değişimine kadar tüm işlemler atölyede yapılabiliyor. Böylece kısa sürede onarımları yapılan araçlar tekrar hizmete vermeye başlıyor. Böylece belediye kaynaklarından önemli bir tasarruf sağlanıyor.

Daha önce dışarıdan tamir ve bakım hizmeti aldıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Kamyon ve iş makinaları dışındaki araçlarımızı atölyemizde tamir edemiyorduk. Yeni alınan araç kaldırma lifti sayesinde artık otobüs ve binek araçlarımızı da kendimiz tamir ediyoruz. Bu sayede hem zamandan kazanıyoruz, hem de tasarruf etmiş oluyoruz. Tasarrufla elde ettiğimiz kaynaklarla da yurttaşlarımıza daha fazla hizmet olanağı sağlıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.