Arda Turan transfer sessizliğini bozdu!

Arda Turan transfer sessizliğini bozdu!

Arda Turan'ın Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberlerle ilgili son noktayı, yıldız futbolcu koydu. Barcelona'da forma giyen milli oyuncu, Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayacağını söyledi.

Barcelona'dan ayrılması kesinleşen Arda Turan’ın başta Beşiktaş olmak üzere Trabzon ve Başakşehir’in transfer listesinde olduğu iddia edilmişti. Hatta milli oyuncunun, Beşiktaş formasını giymeye yakın olduğu da vurgulanmıştı. Gündeme gelen bu haberler sonrası deneyimli ismin yakın arkadaşları Arda Turan’a “Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir takımın formasını giyer misin?” sorularını iletmeye başladı. 30 yaşındaki oyuncu, “Ben G.Saray’ın şu an bir futbolcusu değilim ama her zaman taraftarıyım. O kulübe ve renklere gönülden bağlıyım. Bu yüzden Türkiye’de G.Saray’dan başka bir takımda oynamam mümkün değil. Çıkan iddialara inanmayın” şeklinde yanıt vererek tüm dedikodulara son noktayı koymuş oldu. 
 

FATİH TERİM İLE SIKINTI YAŞADI 

Arda’nın G.Saray’da oynaması ise çok zor gözüküyor. Nedeni ise G.Saray’ın başında Fatih Terim’in olması. Bilindiği gibi Euro 2016 döneminde ikili arasında bazı sorunlar yaşanmıştı. Igor Tudor, döneminde Başkan Dursun Özbek, Arda Turan’ı yeniden takımın başına getirilmesi için çok çaba saffetmişti. 41 milyon euroya Arda’yı kadrosuna katan Barcelona, 20 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bu rakamı veren bir kulüp şu an yok. İspanyol ekibinden yıllık 7 milyon euro kazanan tecrübeli oyuncu ile İngiltere’den 2, Çin’den de 1 takım ilgileniyor. Arda’nın ise net kararını menajeri Ahmet Bulut ile yapacağı toplantı sonrası vereceği belirtiliyor.
 

Kaynak: Fanatik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.