Artık Twitter Hesapları Çalınamayacak

Artık Twitter Hesapları Çalınamayacak

Twitter'da hesap çalınma endişesi sona eriyor!

Twitter kullanırken güvenlik endişesi duyanlara iyi haber. Twitter, çift aşamalı doğrulamadan sonra üçüncü parti uygulama desteğiyle şifre güvenliğini arttırıyor.

Twitter, güvenlik kaygısı duyanlar için harekete geçti. Daha önce çift aşamalı doğrulama ile giriş özelliğini aktif eden platform şimdi de çift aşamalı doğrulamaya üçüncü parti uygulama desteği ekleyerek güvenliği üst seviyeye taşıdı.

ÜÇÜNCÜ PARTİ UYGULAMA DESTEĞİ NE ANLAMA GELİYOR?
Android Police’in haberine göre artık Twitter’a giriş yaparken Google Authenticator ve Authy uygulamalarını kullanmak mümkün. Bunun için Twitter hesabınıza giriş yaparak bir ayarı aktifleştirmeniz gerekiyor.

Twitter hesabınıza giriş yaptıktan sonra Güvenlik ve Gizlilik > Hesap > Güvenlik sekmesi altından “Giriş isteklerini doğrula” kutucuğunu seçerek çift aşamalı girişi aktifleştirebilirsiniz. Sonrasında ise “Kod üretme uygulamasını ayarlar” butonuna basarak QR kodu ve Gizli Anahtar bilgilerinizi Google Authenticator veya Authy uygulamalarına girerek hesabınızın güvenliğini bir üst seviyeye taşımanız mümkün.

Eğer Twitter hesabınızın güvenliğinden endişe duyuyor ve hesabınızı garanti altına almak istiyorsanız şimdilik yapılabilecek en üst seviye güvenlik ayarı bu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.