ARYOM KORU'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANIYOR

ARYOM KORU'DA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANIYOR

İzmir’in prestijli projelerinden Aryom Koru’da düzenlenecek sürpriz etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlanacak.

İzmir’in doğayla iç içe projesi Aryom Koru'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, düzenlenecek kokteylin ardından birbirinden renkli şarkılar sunacak Karnaval Bandosu ve Dj performansı ile devam edecek.
Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, herkesin Cumhuriyet Bayramını şimdiden kutladığını belirterek; bu coşkuya ortak olmak isteyenleri 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'te Aryom Koru satış ofisine beklediklerini ifade etti. 


Aryom Koru’nun İzmir için bir prestij projesi olduğuna değinen Günday, “Biz bu projeyi, öncelikle yer aldığı bölgeye ve sektöre örnek olması için en iyi şekilde inşa etmek adına büyük emek ve özveri gösteriyoruz. 29 Ekim tarihinde Cumhuriyet coşkusunu ve Atatürk sevgisini de tüm konuklarımızla paylaşmak istiyoruz” diye konuştu. 


2018’de teslimi planlanan Aryom Koru yeni nesil evleri, Gaziemir Çatalkaya Korusu eteklerinde, doğa ile iç içe, sunduğu yüksek sosyal donatıları sebebiyle beş yıldızlı otel konforunda, ailenizle hayalleriniz ötesinde kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. Aryom Koru, Havalimanına 10 dakika, Optimum AVM’ye 4 dakika, Konak’a 20 dakika ve Çeşme’ye 40 dakika mesafede.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.