ASKON’DAN İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

ASKON’DAN İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e makamında ziyaret gerçekleştirdi.

ASKON İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette Şube Başkanı Şerafettin Gücü, Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e görevinde başarılar diledi.


Ziyarette konuşan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ilimizdeki üniversiteler ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasına katkı sağlama noktasında üniversiteler ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Gücü yeni açılan üniversitemizin İzmir’imize yeni bir heyecan getirdiğini, birlik ve beraberlik içeresinde İzmir’de çok iyi yere geleceğine inanıyoruz dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra kurulan bir üniversite olduğunu ve Demokrasi isminin buradan geldiğini ifade etti. 10 fakülte ile eğitime devam ettiklerini söyleyen Rektör Tunçsiper Ekonomik büyüme ve istihdam konusunda İşadamları derneklerimizi önemsiyoruz ileriki günlerde yapabilecek ortak projelerde paydaş olmak bizleri mutlu eder dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.