Aslan fena kükredi: 5-1

Aslan fena kükredi: 5-1

Galatasaray, Sneijder'in 3 asist 1 gollle yıldızlaştığı gecede Aytemiz Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti. .

Galatasaray, Sneijder'in 3 asist 1 gollle yıldızlaştığı gecede Aytemiz Alanyaspor'u 5-1 mağlup etti. Riekerink yönetiminde ligin ilk yarısındaki 9. galibiyetini alan sarı-kırmızılılar, 33 puanla yeni yıla şampiyonluk iddiasını tazeleyerek girmenin keyfini yaşadı.

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Alanyaspor'u ağırladı.

Yüksek tempoda geçen mücadelede bol pozisyon ve bol gol vardı. Sneijder'in 3 asist ve 1 golle yıldızlaştığı mücadelede Cimbom, De Jong, Lamine Gassama(kk), Sneijder, Eren Derdiyok, ve Josue'nin golleriyle Alanya'yı 5-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü Sajjad Shahbazzadeh'ten geldi.

Galatasaray ilk yarının son haftasında Alanya'yı farklı yenerek 2016'yı galibiyetle kapadı ve lider Başakşehir'le puan farkını 5'e indirdi. Alanyaspor ise 18 puanla 14. sıraya geriledi.

HOLLANDALI AÇTI, VATANDAŞI ATTI
30. dakikada Aytemiz Alanyaspor yarı alanının ortasından kazanılan serbest vuruş için topun başına Wesley Sneijder geçti. Sneijder'in altıpasın önüne doğru gönderdiği ortasına müsait pozisyonda Nigel De Jong kafa vuruşunu yaptı ve topu filelerle buluşturdu.

ALANYA HEMEN CEVAP VERDİ
Mücadelenin 39. dakikasında hızlı gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında sol kanatta topla buluşan Berkan Emir ortasını ön direğe doğru gönderdi. O noktada Sajjad Shahbazzadeh güzel bir kafa vuruşu yaptı ve top Muslera'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

CİMBOM DEVREYE ÖNDE GİRDİ
45. dakikada Eren Derdiyok'un pasıyla ceza alanı içi sağ tarafında topla buluşan Selçuk İnan, pasını yerden ön direğe doğru çevirdi O noktaya hareketlenen Sneijder topa dokunamadı. Topa müdahale etmneye çalışan Lamine Gassama ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.

SNEİJDER'DEN JENERİKLİK GOL!
Karşılaşmanın 51. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Yasin Öztekin rakiplerinden sıyrıldıktan sonra pasını ceza yayı içerisindeki Wesley Sneijder'a gönderdi. Sneijder, sağ ayağıyla aşırtma bir vuruş yaparak kaleci Zdenek Zlamal'ı mağlup etmeyi başardı.

EREN ŞANSIZLIĞINI KIRDI
55. dakikada Bruma'nın sol kanada gönderdiği pasla topla buluşan Wesley Sneijder pasını hemen ön direğe doğru çevirdi. O noktada hareketlenen Eren Derdiyok sağ ayağının dışıyla şutunu çekti ve top ağlarla buluşturdu.

JOSUE SİFTAH YAPTI
80. dakikada ceza alanı önünde çok iyi paslaşmalar sonrasında Yasin Öztekin'den aldığı pasla ceza sahası içi sol çaprazında topla tekrar buluşan Wesley Sneijder, tek topla pasını penaltı noktasının hemen önüne çıkarttı. O noktada Josue boş kaleye şutunu çekti ve top ağlarla buluştu.

68. dakikada ilk sarı kartını gören Erhan, 89. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Konuk ekip karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 5-1 galip ayrıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.