Atatürk Havalimanı'nda fetih coşkusu!

Atatürk Havalimanı'nda fetih coşkusu!

İstanbul Fethi'nin 569. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne ilk fidanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından dikildi.

İstanbul'un Fethi'nin 569. yılı kutlamaları, Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise 5. büyük parkı olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Millet Bahçesinin ilk fidan dikimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Eşi ile birlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk fidanlarını diken Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra fidanlara can suyu verdi. Alana İstanbul'un 1453'te fethedilmesini simgeleyen 145 bin 300 ağaç dikileceği öğrenildi.

36467-0b034e78-9798-48f.jpg

Fetih kutlamalarının gerçekleştirilmesi için Atatürk Havalimanı'nda kurulan alan da tamamen doldu. Binlerce İstanbullu İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünde yapılan kutlamalara katılmak için Atatürk Havalimanı'na akın etti. Fetih coşkusu, Solotürk uçuş gösterisi, konserler ve mehteran gösterileriyle başladı.

Düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katılıyor.

istanbulda-fetih-kutlamalari-ataturk-havalimani-millet-bahcesinde-coskuyla-basladi-cpipjkyn-1024x576.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.