Atatürk Lisesi 1985 mezunları buluştu

Atatürk Lisesi 1985 mezunları buluştu

Ünlü haber spikeri Fatih Portakal'ın da yer aldığı İzmir Atatürk Lisesi 1985 mezunları buluşması Anemon Otel'de gerçekleşti.

 

İzmir Atatürk Lisesi 1985 Mezunlarının başlattığı, İAL Mezunlar Derneği'nin himayesine alarak geleneksel hale getirdiği  "32. Yıl Mezunlar Buluşması" 14 Ocak tarihinde İzmir Fuar Anemon Otelde gerçekleşti. Her geçen yıl artan ilgiyle İzmir Atatürk Lisesi mezunlarının katıldığı etkinlik saat 16.00'da okulda buluşma ile başladı ve Okul Müdürü Hasan Basri Karaoğlu ile  nöbetçi Öğretmenler mezunları bizzat karşıladılar.Okul ziyareti ve merkez bina önünde toplu olarak anı fotoğrafı çekiminin ardından mezunlar hep bir ağızdan, coşkuyla Okul Marşını söylediler.

Okuldan Cumhuriyet meydanına geçen grup, burada bir kez daha Okul Marşını okuyarak Gazi Mustafa Kemal'e, onun devrimlerine ve Cumhuriyete olan bağlılıklarını haykırdılar.

Akşam yemeği için Fuar Anemon otelde toplanan yaklaşık 200 mezunun eski anılarını paylaştıkları, dostluklarını pekiştirdikleri geceye tanınmış sanatçı 1984 mezunu Cenk Bosnalı ve ekibi müzikleri ile renk katarak şarkılar ve marşlarla katılanları coşturdu.

Geleneksel buluşmaların müdavimi olan İzmir Atatürk Lisesi 1985 mezunu Fatih Portakal da geceye katılarak mezun arkadaşları için son kitabı "Aklımla Dalga Geçme"yi imzaladı ve anılarını tazeleyip bol bol sohbet etti.

unnamed-098.jpg

"Atatürk ve Geçmişten günümüze Lise" temalı görüntülerin yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından Dernek Yönetim kurulu tarafından, 10.yılını geride bırakan Mezunlar Derneğine kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen eski dönem başkanlarına ve öğretmenlere, Cenk Bosnalı ve Fatih Portakal'a törenle '10. Yıl Onur Belgeleri' verilerek bir pasta töreni gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Murat Saraç yaptığı konuşmada, geceye katılan, destek olan tüm mezunlara teşekkür ederek, bu dayanışmanın her geçen yıl daha da büyümesini diledi.

Balçova Kipa Sadık Kuyumculuk-Mustafa Yardımcı tarafından derneğe bağışlanarak gecede dernek yararına satışa sunulan Ptt'nin 2006 yılında İzmir Atatürk Lisesi 1985 Mezunları Grubu'na özel çıkartmış olduğu ve filateli değeri olan nadide posta pulları mezunların oldukça büyük ilgisini çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.