Atertower, İş Dünyasındaki Yerini Alıyor

Atertower, İş Dünyasındaki Yerini Alıyor

İzmir Yeni Kent Merkezi Bayraklı’da

Mehmet ÖZDOĞRU - Gerçekleştirdiği endüstriyel yapı projeleri ile sanayileşme sürecinde yerli ve yabancı yatırımcıların değişmeyen çözüm ortağı haline gelen Atergrup, endüstriyel yapılardaki bilgi ve tecrübesini şimdide iş dünyasının hizmetine sunuyor.

A+ ofisleri, ayrıcalıklı konumu ve benzersiz proje özellikleri ile tamamen iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarlanan, İzmir’in yeni kent merkezi Bayraklı’da B etabın ilk kulesi olacak Atertower, iş dünyasındaki yerini alıyor.

3 otopark katı, 27 ofis katıyla toplam 30 kattan oluşan; büyüleyici İzmir manzarası, konumu, konforu, estetiği ve benzersiz proje özellikleri ile 106 metre yüksekliğe ve 20,000 m2 brüt ofis alanına sahip Atertower’da, işinizi bir adım öteye taşıyacak tüm ayrıntılar ustalıkla tasarlandı.

Ofisin Yeni Başköşesi, Gökyüzü Bahçeleri

Atertower, günümüzün sıkıcı, asosyal ve tekdüze ofis anlayışına nefes alan mimarisi ve kat bahçeleri ile son veriyor. İş yaşamında hep özlemini duyduğunuz, gökyüzünü kucaklayan, şaşırtıcı peyzaj düzenlemeleri ile yeşilin her tonunu görebileceğiniz kat bahçeleri ile Atertower’da, ekibinizle ya da misafirinizle keyif dolu iş sohbetleri gerçekleştirebilir, güneşin, gökyüzünün eşsiz İzmir manzarasının tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Özel ve kurumsal etkinliklerin, kokteyl partilerin, özel yemeklerin ya da dilerseniz basın konferanslarının yapılacağı seminer ve konferans salonları, farklı büyüklükteki toplantı odaları, VIP lounge barı, aktivasyon odaları, kat bahçeleri, fitness merkezi, açık ve kapalı otoparkları, büyüleyici İzmir manzarası ve 5 yıldızlı hizmet anlayışı ile Atertower, Bayraklı’yı yepyeni bir ofis konseptiyle tanıştırıyor.

Atertower konumuyla da eşsiz. İzmir’in en değerli bölgesinde, ana arterler ve bağlantı yollarına olan yakınlığının yanı sıra; iş, spor, eğlence, alışveriş hayatının tam kalbinde yer alan, bölgenin adeta can damarı üzerinde bulunan Atertower, stadyum metro durağından sadece 50 mt uzaklıkta. Yüzde %95’i tamamlanan, Atertower Mayıs 2018’de teslim edilecek.

Atergrup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, “Atertower projesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Burası aynı zamanda grup olarak bizimde headquarter’ımız olacak. Onun için inşaat sürecinde her ayrıntıyı en ince noktasına kadar titizlikle gözden geçiriyoruz. Atergrup olarak çeyrek asırdır endüstriyel yapılarda 20 milyon m2’ye yakın referans uygulama ile sektörde söz sahibi bir firmayız. Tasarım, mühendislik ve uygulama konularında yurtiçi çalışmalarımızın yanı sıra Azerbaycan ve Dubai’de kabuk müteahhitliği konusunda edindiğimiz tüm bilgi ve deneyimi Atertower projemize yansıttık. Çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. İzmir’e böyle bir proje kazandırdığımız için Atergrup ailesi olarak çok heyecanlı ve gururluyuz.” şeklinde konuştu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.