Atila, “Etkinliklerimiz tüm bileşenlerinin görüşleriyle oluşuyor”

Atila, “Etkinliklerimiz tüm bileşenlerinin görüşleriyle oluşuyor”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Üniversitesi’nde, İletişim Fakültesi, Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin dersine konuk olarak katıldı.

Etkinlik Yönetimi konusunu anlatan Başkan Atila, sosyal medyanın önemine dikkat çekti. Pek çok proje ve yatırımı ortak akıl ile hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Olgun Atila, Belediye etkinliklerini de yine kentin tüm bileşenlerinin görüşleri doğrultusunda hazırladıklarını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşları Birimi sayesinde pek dernekle işbirliği içinde olduklarını söyleyen Başkan Atila, bu sayede etkinleri de katılımın da arttığını söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi, Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin dersine girdi. Atila,  2. Sınıf öğrencilerinin Halkla İlişkilerde Meslek Seminerleri Dersi’nde Etkinlik Yönetimi konusunu anlattı.

Duyurularımız için en çok sosyal medyayı kullanıyoruz

Özellikle Milli Günlerimiz olmak tüm etkinlikleri geniş katılımla gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Atila, sosyal medyanın önemine değindi. Sosyal Medya’nın tüm alanlarını etkin bir şekilde kullandıklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, “Vatandaşlarımıza daha çok bu mecradan ulaşmayı tercih ediyoruz. Ayrıca kentin çeşitli noktalarındaki Led ekranlarımızından ciddi şekilde yararlanıyoruz. Maliyetli olan baskılı tanıtım malzemelerini kullanmamaya özen gösteriyor, halkımızın yararına tasarruf yapıyoruz” diye konuştu.

Derneklerle birlikte haraket ediyoruz

Pek çok proje ve yatırımı ortak akıl ile hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Olgun Atila, Belediye etkinliklerini de yine kentin tüm bileşinlerinin görüşleri doğrultusunda hazırladıklarını söyledi. Sivil Toplum Kuruluşları Birimi sayesinde pek dernekle işbirliği içinde olduklarını söyleyen Başkan Atila, bu sayede etkinleri de katılımın da artttığını söyledi.

Bornova Stadı’nda etkinlik görevlisi gibiyiz

Bornova Stadı’ndan örnek veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz orada kendimizi etkinlik görevlisi gibi görüyoruz. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde canlı yayınlanan maçlarda kullandığımız pankartlarla pek çok konuda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Hem şahsen, hem de Bornova Belediyesi olarak özellikle toplum yararına olan tüm etkinliklere katılım göstermeye çalışıyoruz. Biz o etkinliklere gidince, onlarda bizimkine geliyor” dedi.

Başkan Olgun Atila, dersin son bölümünde sorularını yanıtlandığı akademisyen ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekti. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Başkan Olgun Atila’ya fidan sertifikası hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.