Attığı Tweet Onu Fenomen Yaptı

Attığı Tweet Onu Fenomen Yaptı

Aydınlı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Berke Akgün, günümüz dilinde saykodelik ve güzel tespitleri ile attığı tweetler kısa sürede 30bin’den fazla takipçi sayısına ulaştı.

Aydınlı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Berke Akgün, günümüz dilinde saykodelik ve güzel tespitleri ile attığı tweetler kısa sürede 30bin’den fazla takipçi sayısına ulaştı. Bu sayının hızla artacağından da hiç şüphe yok. (Twitter/Instagram:@akgunberkee)

Kısa süre önce attığı; "Bi keresinde 4 ay beraber olduğum kız benden ayrıldıktan 1 ay sonra sevgilisiyle 7. ayını kutlamıştı. Araya reklam olarak girmişim herhalde" tweet ile bir çok haber sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılması sonucu takipçi sayısı yükselişe geçmişti. Tweetleri 40 ile 400 bin arasında görüntülenme alan Akgün’ün bir ayda paylaştığı tüm tweetler ise ayda ortalama 5 milyon kişi tarafından görüntüleniyor.

"Her şey aniden oldu."

Aydınlı fenomen Akgün, attığı o tweet ile hayatını değiştirdiğini belirtti. O tweetle ilgilide "Aslında böyle bir durumla karşılaşmadım. O an aklıma böyle bir şey geldi bende yazıp attım. Attığım tweet çok kişi tarafından çok beğenildi ve bende o zamandan beri düzenli olarak tweet atıyorum." Diye de belirtti. 

Sosyal medya danışmanlığıda yapan Akgün, bir çok ünlü, firma, siyasetçi ilede çalıştığını belirtti. Sosyal medya konusunda uzman haline gelen Akgün, "Sosyal medya danışmanlığını zaten 3 yıldır yapıyordum. Önceden sadece işin mutfağındaydım ama artık göz önüne gelmeye başladım." Diye konuştu. Sosyal medyada destek almak isteyenlere nasıl bir danışmanlık yapıyorsun diye sorduğumuzda ise, "Bir firma satacağı ürünün reklamını yapmak istediğinde benden destek almak istiyor. Bende en düşük bütçe ile en verimli reklamın yapılmasında yardım ediyorum. Ya da ünlü, siyasetçi, futbolcu vs gibi tanınmış kişilerin sosyal medya hesaplarına verified (mavi tik) almasında yardımcı oluyorum." dedi.

Fenomen Berke Akgün, ileride DJ’lik yapmak istediğini ve bu konuda çalışmakta olduğu projeler, ayrıca bitirmiş olduğu şarkılarında bulunduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.