Avukatlardan ‘Avukatlife’ dergisi

Avukatlardan ‘Avukatlife’ dergisi

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi üyesi avukatlar, hukuku ve hukukçuyu anlatan dergileri Avukatlife’ın ilk sayısının tanıtım kokteylinde biraraya geldiler.

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi yönetim kurulu, geçtiğimiz yıl projelendirdiği ve hazırlıklarına başladığı dergisine kavuştu. HUDER üyesi avukatlar, HUDER İzmir Şubesi’nde, ‘Avukatlife’ ismini verdikleri derginin ilk sayısı için tanıtım ve kutlama etkinliği düzenlediler.

doktor-011.jpg
‘Avukatlife’ dergisinin nasıl bir özveriyle oluştuğunu anlatan HUDER İzmir Şube Başkanı Avukat Abdulvahap Karakuş, “Uzun  süre, bu dergiyi çıkarmak için çok düşündük ama olmadı. Çünkü konunun uzmanı değildik. Bir çok faaliyetimiz ve etkinliğimiz oluyor ama bunları sadece sanal alemde insanlarla paylaşıyorduk. Bunun yazılı olarak elimizde olması ve geleceğe kalmasına istedik. Bu amaçla yola çıktık. Gazeteci büyüğümüz Ali Eyce’nin teklifimizi kabul etmesiyle, tüm meslektaşlarımıza maddi ve manevi destekleriyle bugünleri de gördük ikleri çok teşekkür ediyoruz. Avukatlife dergisi avukatın  dergisidir. Avukatlife dergide kendisini bulmak isteyen, huder üyesi olsun olmasın, bütün meslektaşlarımıza dergimizi açıktır. Dergimizin tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi
HUDER İzmir Şubesi Medya Tanıtım Başkanı Avukat Aykut Dikencik ise, mesleki çalışmalara yönelik  bu dergisi daha çok kendimizi tanıtmaya yönelik olduğunu belirterek, “Bir sivil toplum örgütü olarak hiçbir kimsenin alternatifi değiliz. Bu dergiyle de bunu en iyi şekilde göstermeye çalıştık. Dergimizin birinci sayısı hepimiz için kutlu olsun, nice sayılarda buluşmak ümidiyle” dedi.
Avukatlife Dergisi Yayın Kurulu Başkanı ve HUDER Basın Danışmanı Gazeteci Yazar Ali Eyce, hukuk camiasının kamuoyuna kendisini ifade edebilme ve gösterebilmek babında bir alana ihtiyacı olduğunu ve bu alanı Avukatlife Dergisi’nin en iyi şekilde dolduracağına inandığını söyledi. Kısa konuşmalardansonra Avukatlife Dergisi’nin tanıtım gecesine katılan davetliler, hep birlikte 1. Sayının pastasını kestiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.