Ayak tenisi şampiyonları belli  oldu

Ayak tenisi şampiyonları belli oldu

Mistral Carrera, düzenlediği turnuvalar ile spor ve eğlenceyi, rekabetle dostluğu harmanlamaya devam ediyor.

İzmir’in en büyük spor merkezlerinin başında gelen Mistral Carrera, son olarak düzenlediği ayak tenisi etkinliği ile üyelerine rekabet ve spor dolu bir turnuva yaşattı.

-002.jpg

“Takımını kur, turnuvaya katıl” sloganı ile düzenlenen ayak tenisi turnuvasına 18 takım katılım sağladı. Eleme usulü devam eden turnuvanın finallerinin tamamlanması ile şampiyonlar belli oldu. Turnuvada şampiyon “Warrior” takımı olurken, ikinciliği “Yoyo” ekibi, üçüncülüğü ise “Ayaksızlar” ekibi kazandı. Kazananlara Mistral Carrera tarafından çeşitli ödüller verildi.

“Turnuvalar sürecek”

Mistral Carrera Genel Müdürü Mert Üstüner, bu tarz turnuvaların devam edeceğini belirterek, “Özellikle Doğu Avrupa’da çok yaygın olan ve ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan ayak tenisi oyununa İzmir’de öncülük ediyoruz. Bin metrekaresi açık olmak üzere, toplamda 5 bin metrekarelik tesisimizde çok farklı spor ve egzersiz çeşitlerine ev sahipliği yapıyoruz. Spor salonunun ötesinde, sporu hayatın bir parçası haline getiren bir anlayışla, üyelerimizi farklı turnuvalar ve sosyal etkinlikler ile bir araya getirmeye devam edeceğiz. Ayak Tenisi Şampiyonası’nda dereceye giren, turnuvada mücadele eden tüm ekipleri kutluyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.