Ayakkabı deyince "KUALA"

Ayakkabı deyince "KUALA"

İzmir’in ünlü deri markası olan Kuğu Deri ayakkabı sektöründe önemli bir yatırıma imza attı.

İzmir’in ünlü deri markası olan Kuğu Deri ayakkabı sektöründe önemli bir yatırıma imza attı. KUALA Markası ile ayakkabı sektörüne giriş yapan Kuğu Deri ilk mağazasını Bayraklı’da açtı. Kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla açılan KUALA’da özgün modeller dikkat çekti.

Osman Sakman, Yunus Dolgün ortaklığıyla kurulan ve deri sektörünün önemli tedarikçilerinden olan Kuğu Deri marka değerini arttıran bir hamle ile ayakkabı sektörüne girdi. Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokakta yer alan Lider Centrio’da KUALA markasını hayata geçiren Kuğu Deri firması özgün tasarım ayakkabı ve çanta kemer ürünleriyle İzmirlilere hizmet verecek. 

“Deri ise al, KUALA ise hemen al!” sloganı ile ayakkabı sektöründe yerlerini aldıklarını ifade eden Yunus Dolgün, “Kuğu Deri olarak yıllarda tedarikçi olduğumuz ayakkabı sektörüne KUALA markası ile girmeye karar verdikten sonra kendimize özgü ürettiğimiz modeller hayata geçirdik. Özgün modellerimizi uygun fiyatlarla vatandaşlarla buluşturmak adına açtığımız KUALA’ya tüm İzmirlileri davet ediyoruz” dedi.

unnamed-(1)-144.jpgunnamed-(2)-133.jpgunnamed-(3)-095.jpgunnamed-213.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.