Ayaküstü Kahve İzmir Kahve Festivali’nde yerini aldı

Ayaküstü Kahve İzmir Kahve Festivali’nde yerini aldı

‘Yeni nesil kahveci’ sloganı ile Türkiye’nin en geniş franchise’ına sahip markası Ayaküstü Kahve, İzmir Kahve Festivali’nde kahve tutkunları ile bir araya geliyor

Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip yeni nesil kahvecisi Ayaküstü Kahve, 13-14-15 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleşecek LOC Festivals/Coffee Festival İzmir’de yeniden yer alacak.


Ayaküstü Kahve, İzmir'de ikincisi, Türkiye’de en büyüğü gerçekleşecek ve mottosu “Çok daha fazla kahve, çok daha fazla firma, çok daha fazla atölye ve çok daha fazla eğlence” olan festivalde sıcak satış da yapacak. Geçtiğimiz sene ‘Festivalin en iyi ikinci kahvesi’ seçilen espressosunu da katılımcılara ikram edecek Ayaküstü Kahve’nin kurucusu Murat Öz ve Hukuk Danışmanı Eralp Orhan franchising sistemiyle ilgili workshop ve seminer verecek.


Markanın Hukuk Danışmanı Eralp Orhan, 15 Ekim Pazar günü Workshop Alanı 2’de 17.45-18.00 saatleri arasında ‘Evde nasıl iyi kahve demlenir?’ workshop’unda kahve keyfini eve taşımanın kolay yollarını anlatacak.
14 Ekim Cumartesi Seminer-Etkinlik Alanı 2’de ise; Ayaküstü Kahve kurucusu Murat Öz ve Avukat Eralp Orhan ‘Franchising sistemi hakkında bilinmesi gerekenler’ başlıklı bir seminer verecek.


Orhan ve Öz franchising sistemi hakkındaki seminerin ikincisini ise 15 Ekim Pazar Seminer-Etkinlik Alanı 2’de, 13.45-14.30 saatleri arasında katılımcılara sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.