Ayazören Mahallesi, Değişimi Yaşıyor

Ayazören Mahallesi, Değişimi Yaşıyor

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, üstyapı çalışmaları başlayan Ayazören Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Tosun, altyapı sorunu bitirilen mahallede kilit parke ve asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,  Ayazören Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü kilit parke taş döşeme çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı. Mahallede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tosun, sağlıklı altyapıya kavuşan mahallelerin kilit parke taş döşemesi ve asfaltlama çalışmaları ile modern bir üstyapıya sahip olacağını söyledi.
 
Başkan Tosun, “Mahalleler Modern Kimliğe Kavuşuyor’’
Kula’nın tüm mahallelerine hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her daim vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verdiklerini söyledi. Başkan Tosun, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçiriyoruz. Mahallelerimizde yarım asırlık sıkıntıların çoğunu 3 yıl gibi kısa bir sürede çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Ekiplerimiz, altyapı çalışması tamamlanan mahallerimizde ara vermeden üst yapı çalışmalarına başlıyor. En kısa sürede üst yapıları tamamlayarak mahallelerimizi modern kimliğine kavuşturacağız. Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmalarda bize destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ile ekibine teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.