Aydın Şengül'den Aziz Kocaoğlu'na sert kontra

Aydın Şengül'den Aziz Kocaoğlu'na sert kontra

KİMSE BİZİM YEREL YÖNETİM ANLAYIŞIMIZI TEST ETMEYE KALKMASIN

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti  Çiğli ve Menemen 6.Olagan Kongreleri’nde konuşma yaptı. Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun açıklamalarına cevap verdi. Şengül şu açıklamalarda bulundu:

“Hükümet Projelerimi engelliyor diyen Aziz Kocaoğlu, en iyi yaptığı işi yapıyor polemik yaratıp asıl engellemeyi kendi yapıyor.

Aziz Kocaoğlu’nu engellemeleri yüzünden Konak Tüneli, 1,5 yıl geç açıldı. Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka stadı hala ortada yok. Engel olmazsa üç stat bugüne kadar bitmişti. İzmir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak Körfez Geçiş projesine, karşı çıkan İzmir’de birkaç kişin başında  Sayın Kocaoğlu geliyor.

“Ankara bizim belediyecilik anlayışını örnek alsın” diyen Sayın Kocaoğlu’na Ak Parti’nin ruhunda genlerinde ve doğuşunda Yerel Yönetimler olduğunu hatırlatmak isterim.

Kimse bizim yerel yönetim anlayışımızı test etmeye ölçmeye kalkmasın, mahcup olur.

“Bize önyargı ile bakılmasın, dışlamayın, yaşamımıza müdahale etmeyin” diyen Sayın Kocaoğlu, anlaşılan yeniden aday olacak. Her seçimde sığındığı mazeretleri ortaya koymaya başladı.

İzmir özgür yaşamın güvencesidir. İzmir, farklı kültür ve yaşam tarzlarının, inançların, binlerce yıldır bir arada barış içinde yaşadığı, hoşgörü şehri ve kavimler kapısıdır. Tarih boyunca da İzmir hep en güzel övgüleri almış, en destansı hikayelere, en anlamlı şiirlere konu olmuştur. İzmir için hep güzel şeyler söylenmiştir.  Biz istiyoruz ki, İzmir'de binlerce yıldır olduğu gibi, bugün de, yarın da, herkes kendi kimliğiyle, kendi inancıyla, kendi doğrularıyla, kendi kültürü ve gelenekleriyle özgürce yaşamını devam ettirsin. Binlerce yıldır olduğu gibi, bugün de, yarın da, fikirler özgürce ifade edilsin. Farklılıklar bir ayrışma vesilesi olarak değil, bir zenginlik vesilesi olarak görülsün. İzmir, herkesin birbirine saygı duyduğu özgürlük ortamı ile örnek bir kent olmaya devam etsin. İnançlara, değerlere, dinlere ve duygulara kimse karışmasın. Yasaklar, kısıtlamalar olmasın. Herkes kendi yaşam tarzını özgürce, bütün renkliliğiyle yaşasın. Hiç kimse kimseden korkmasın, tedirgin olmasın.İzmir özgür yaşamın güvencesidir. İzmir, farklı kültür ve yaşam tarzlarının, inançların, binlerce yıldır bir arada barış içinde yaşadığı, hoşgörü şehri ve kavimler kapısıdır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.