Aydın Tümen, DSP'lilerle Aliağa'da buluşuyor

Aydın Tümen, DSP'lilerle Aliağa'da buluşuyor

DSP ( Demokratik Sol Parti ) Aydın Tümen, genel başkanlık adaylık açıklamasından sonra 2. Büyük dayanışma toplantısını memleketi olan İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenleneceği açıklandı.

Aliağa merkez Ramada parkında düzenlenecek, dayanışma toplantısına ilginin büyük olduğu ve yaklaşık 5 bin kişinin davete katılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz ay Akçay’da düzenlenen 1. Dayanışma toplantısına partililerin ve vatandaşların gösterdiği büyük ilgiden sonra iktidar olma parolası ile yola çıktıklarını açıklayan parti yetkilileri, katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Edremit’teki yaptığı konuşmada, Genel Başkanlığa partililerden gelen yoğun talepler doğrultusunda aday olduğunu  açıklayan Aydın Tümen partinin seçime katılamama ve parti mallarının satılması gibi sorunları çözerek Ecevit’in mirasına sahip çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtmişti.

Genel Başkan Adayı Aydın Tümen’nin katılımı ile gerçekleştirilecek ve şölen havasında geçeceği belirtilen dayanışma toplantısı 21 Mayıs 2017 tarihinde Aliağa Ramada parkında saat 15.00’de düzenlenecek.

NOT: Basın mensupları için pazar 12’ 00’ de Basmane eski il binası karşısından araç kaldıralacaktır. Gelecek arkadaşlarımızın 0.532. 462 29 46 telofana en geç cumartesi akşamına kadar bilgi vermesini rica ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.