AYKUT AÇKALMAZ,  LİYAKAT SOHBETLERİ’NE KATILDI

AYKUT AÇKALMAZ, LİYAKAT SOHBETLERİ’NE KATILDI

LİYAKAT (Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği) tarafından her ay ulusal ve uluslararası alanında öncü isimleri İzmirliler ile buluşturan LİYAKAT Sohbetleri bu ay “Zihin Haritaları” , “Hafıza Teknikleri” kitaplarının yazarI...

Liyakat Sohbetleri’ne konuk olan Aykut Açkalmaz bireysel ve kurumsal koçluk ve zihin haritaları yöntemi ile kişisel ve yönetsel becerileri geliştirme konusunda sohbet etti. İzmir’in seçkin davetlilerine sunulan ve Mövenpick Otel de düzenlenen söyleşi LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi’nin açılış konuşması ile başladı, Gözde Yener Birman’ın moderatörlüğünde devam etti ve gelen konukların soruları ile de sonlandı. 

Hedef oluşturma, toplantı hazırlığı, raporlama, benzerlikleri birleştirerek öğrenme, beyin fırtınası, hızlı not tutma gibi hayatın her aşamasında ve iş hayatında çok önemli katkıları olan bu yöntem ve başarılı girişmcilik hikayesi davetliler tarafından oldukça dikkat çekti. Kurumsal ve bireysel eğitimlerle iş verimliliğini artıran bu teknik için Aykut Açkalmaz’ı dinleyenler sohbetin devamı için talepte bulundular.

Zihin haritalarının yaratıcısı Tony Buzan’ın da kullandığı, tüm yenilikleri takip ederek dünya ile eşzamanlı olarak uygulayan Aythink Kurucusu Aykut Açkalmaz’ı konuk olarak ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten LİYAKAT Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi “her ay düzenlediğimiz sohbet toplantılarımızda hem kişisel hem de kurumsal başarı hikayelerini paylaşıyoruz. Bu gün burada farklı bir alanda başarılı bir girişimci olan Aykut Açkalmaz ile birlikte hem bir başarı hikayesini hem de farklı bir eğitim modelini konuştuk. Günümüzde kurumsal ve bireysel eğitimler çok daha önemli hale geldi. Artık İzmir’de de başlayan AyThink Gelişim Zihin Haritası eğitimleri ile beynin tüm potansiyelini açığa çıkarmak, beynin korteksindeki tüm alanları -sözcükler, görüntüler, sayılar, mantık, ritim, renk ve uzamsal farkındalık- tek bir yöntemle güçlü bir biçimde devreye sokarak beynimizin sonsuz derinliklerinde özgürce dolaşmak fırsatını nasıl yakalayacağımızı ve akıl haritaları ile ileri düzeyde öğrenmenin ve net düşünmenin performansı nasıl arttıracağını konuştuk. Modern ve etkili yöntemler ile değişimi yakalamak, gelişmek, kontrollü ilerlemek, değerleri yukarı çekmek ve sürdürülebilir başarıyı elde etmek mümkün. Bireysel farklılıkları olumlu yönde kullanarak bambaşka bakış açıları ile iş, eğitim ve normal yaşamda başarılı bir yolculuk gerçekleştirebiliriz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.