AYLİN COŞKUN'UN 'MANZARA'SINI HANDE YENER ÇEKTİ!

AYLİN COŞKUN'UN 'MANZARA'SINI HANDE YENER ÇEKTİ!

‘Sinsirella’ şarkısıyla hafızalara kazınan Aylin Coşkun, 'Sinsirella' albümünün ikinci klibini ‘Manzara’ya çekti.

Söz ve müziği Mert Ekren’e ait olan çalışmanın yönetmenlik koltuğuna Coşkun’a aynı zamanda şarkıda düet yapan yakın arkadaşı Hande Yener oturdu. Klibin fotoğraf çekimini ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin gerçekleştirdi.

 

KLİP İÇİN 20 FARKLI KIYAFET

 

Ünlü fotoğrafçıların özel karelerinden yola çıkılarak hazırlanan çalışma için özel olarak 20 farklı iddialı kıyafet dikildi. İki gün süren çekimler sonrasında kamera karşına geçen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti. Yener’in yönetmenliğini yaptığı ikinci kilp çalışması olan Coşkun, yakın arkadaşıyla çalıştığı zaman kendisini sette misafir gibi hissettiğini söyledi. Yener’in ekran gözüne güvendiğini söyleyen Coşkun, ortaya eğlenceli bir iş çıktığını dile getirdi.

 

BİZ NE YAPSAK KISKANILIYORUZ

 

Müzik dünyasındaki rakip ortamına rağmen kurdukları yakın dostlukla düşman çatlatan ikili, bu sektörde böyle bir arkadaşlığın kurulmasının zor olduğunu dile getirdi. Yener, “Biz ne yapsak kıskanılıyoruz. Aile olduk artık. Aynı sektörden bunu yakalamak çok zor. 14 yıl sonra Aylin’i buldum. 4 yıldır çok özel bir dostluk kurdu” derken söze giren Coşkun, “Artık bakışarak anlaşıyoruz. Sevgililerimiz bize rakip olamaz” dedi.

 

HERKES RAKİBİNİ EZMEYE ÇALIŞIYOR

Uzun tırnakları için ‘Tırnaklarımızı kazıyarak bugünlere geldik” diyerek esprili bir açıklama yapan Coşkun, piyasada yaşanan rekabet için konuştu: Bizim sektörde herkes kendini düşünüyor. O da aslında haklı bir bencillik ‘En iyi ben olayım’ durumu herkes de var. Ama bizim aramızda böyle bir şey yok! Biz birbirimize sürekli güzel şeyler sunuyoruz. İddialı olduğumuz zaman evde oturup tırnaklarını yiyen insanlar oluyor. Gördüğünüz gibi biz yemiyoruz. Bu yüzden bu çevrede arkadaş olması zor. Herkes rakibini ezmeye çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.