Aynur Aydın, “Gülben Ergen’i örnek aldım”

Aynur Aydın, “Gülben Ergen’i örnek aldım”

Aynur Aydın, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, deneyimli program yapımcısı Emel Yalçın’ın sunduğu “Ünlüler Trafikte” programının misafiri oldu.

Programda öne çıkan başlıklar şöyle;

“Gülben Ergen’i örnek aldım”


“Bu son krizde Gülben Ergen’i örnek aldım. Hayatında ne oldu ne bitti bilmiyorum. Yaşadıkları bizi ilgilendirmiyor, beni sadece onun müziği ilgilendiriyor. Eğer Gülben Ergen bu kadar başarılı olmasaydı bu kadar üzerine gitmezlerdi. Bu kadar saldırmaları hoş değil. Kadınların birbirini kollaması lazım. Yanlış yapılıyorsa bunu gizlice söylemek lazım. O kadar olayın arasından çıkıp böyle dik durması beni çok etkiledi. Neden bir aldatma olayı olunca erkek sorgulanmıyor bunu hiç anlamıyorum. Ben de aldatıldım, bence her kadın aldatılmıştır. Benim erkek arkadaşım aldattığında, kız bana gelip söylemişti. Çok sakin bir şekilde erkek arkadaşımı çağırıp neden diye sormuştum.”


“Çok kötü kalpli insanlar var”
 

“Ajda Pekkan beni Kenan Erçetingöz’ün programında görüyor. Bu kadını bana getirin, onda kendimi görüyorum diyor. Bir gün telefonum çaldı, sohbet ettik. Bana Harbiye’de sahne almayı teklif etti. Bir hafta gibi kısa bir sürede 15 dakikalık bir sahne show’u hazırladık. Sahnede gerçekten heyecandan ölüyordum. Bana başlarda Deniz Seki ve Yaşar da çok destek olmuştu. Köstek olan insanlar da var ama onların ismini açıklayamayacağım. Çok kötü kalpli insanlar var ama iyi gibi biliniyorlar. Ben onlara küçük müzik mafyası diyorum. Şarkım çıktığında baya spam yedi ve başarılı oldular. Youtube’da 15 milyon kaybettik. Ben bunu yaşadıktan sonra ekibime; bu insan bana fiziki olarak da saldırırsa şaşırmayın dedim. 

Türkiye’de zirvede olan insanlar çok mütevazi yeteneklere ama çok büyük kariyerlere sahipler. Büyük yetenekli insanlar zirveye gelirse onlar o mütevazi yetenekleriyle hiçbir şey yapamayacaklar. Onlar da bunun farkında olduğu için bu şekilde savaş açıyorlar. Ben yurtdışında da listelere girdim ama basın bunu hiç duyurmadı. Zaten basında birkaç isimin konserleri paylaşılıyor, kalanı görünmüyor. Onların arasında bir dayanışma var. Biz Aleyna ile bir senedir çok samimiyiz, biz birbirimize duyurmadan destek oluyoruz. Aleyna’nın bana vokal yaptığıyla ilgili basın bülteni bile geçmedik. Kendin için istediğini arkadaşına da istersen bu gerçek dostluktur ama bana olsun ona olmasın dersen bu başka bir şeydir.”

“Aleyna benim kardeşim gibi oldu”


“Aleyna Tilki ile iyi dostuz. Aleyna zor bir süreçten geçti, ben onu destekleyen bir mesaj atmıştım. O da benim baya koyu bir dinleyicimmiş. Çok heyecanlandım sen yazınca dedi. Doğum günüme çağırmıştım, geldi, o günden bugüne çok yakınız. Ailemden uzak olduğum için kardeşim gibi oldu.


Kendini kötü hissettiğinde, ailesinden sonra gelebileceği biriyim. Çok yetenekli bir kız. Böyle bir yeteneği doğru şekilde yönlendirmek güzel bir şey. Ben arada alışveriş yapabileceğim sayfalara girip bakarım.  Artık hem Aleyna'ya hem kendime bakıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.