Ayvatlar Mahallesi Hizmetlerden Memnun

Ayvatlar Mahallesi Hizmetlerden Memnun

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, üstyapı çalışmaları devam eden Ayvatlar Mahallesini ziyaret etti.

Altyapısı sil baştan yenilenen kilit parke ve asfalt çalışmalarında ise sona gelinen Ayvatlar’da mahalleliler hizmetlerden dolayı Başkan Tosun’a teşekkür etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, geçtiğimiz kış aylarında içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları tamamen yenilenen Ayvatlar Mahallesi’nde devam eden kilit parke taş döşeme çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ekiplerinin birlikte yürüttüğü kilit parke taş döşeme çalışmalarının incelemek için Ayvatlar Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tosun, Ayvatlar Muhtarı Yunus Yavru ve mahalleliler ile birlikte çalışmalarda gelinen son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayvatlar’ın çalışmalar tamamlandığında modern bir görünüm kazanacağını belirten Başkan Tosun, Büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini hem sağlıklı altyapıya hem de kaliteli üstyapıya kavuşturarak vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmesi için güzelleştirdiklerini söyledi.

Başkan Tosun, “Bütün Mahallerimize Adil Hizmet”

Kula’nın mahalleleriyle birlikte adil bir şekilde gelişmesi ve büyümesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Kula’da çözülememiş sorunları, yapılmamış hizmetleri sırasıyla yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın derdini, isteğini yerinde dinlemek için sık sık mahallelerimizi ziyaret ediyorum. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla vatandaşlarımızın yüzündeki memnuniyeti görmek bizleri de mutlu ediyor. Kula’nın bazı noktalarında yıllardır kangrene dönüşmüş problemleri şükür ki çözdük, öncelik sırasıyla bütün mahallelerimizin içme suyundan kanalizasyonuna, taş döşemesinden tarla yollarına varıncaya kadar ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz projeler üzerinde çalışıyor. Ayvatlar’da ki çalışmalarda en kısa sürede tamamlanarak modern bir kimliğine kavuşacak. Bu çalışmalarımızda bize destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün ile ekibine teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.