Back Stage Vip Cafe'nin açılışına yoğun ilgi

Back Stage Vip Cafe'nin açılışına yoğun ilgi

Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nin alt katında faaliyete geçen "Back Stage Vip Cafe" nin açılış töreni yoğun ilgi gördü.

Açılış töreninde Çağlar İşgören "Burası iki yıldır boş duruyordu. Seyircilerimizin oyun öncesi ya da oyun sonrası keyifle zaman geçirebileceği  bir mekan açma düşüncesi içerisindeydik. Yoğun bir hazırlık sonrasında bu düşüncemizi hayata geçirmeyi başardık.  İzmir halkına şık dekorasyonu ile nezih ve farklı bir konseptte ortam sunduğumuzu düşünüyoruz. Mekan hazırlıklarımız devam ederken isim fikri ise hocam Haldun Dormen'den geldi.

Ayrıca Haldun hoca Broadway'de birçok restaurantta, mekanda genç oyuncular çalışıyor burada da öyle olsun dedi. Mutfak dışında tüm çalışanlarımız oyunculardan oluşuyor. Sadece seyircilerimizi değil, tüm İzmir halkını davet ediyoruz. Misafirlerimize sürprizlerimiz olacak" diyerek sözlerini bitirdi. 


Açılış günü kafenin "Şanslı Masa" adlı uygulaması da başladı. Misafirler masalarında keyifle otururken bir anda çan sesleri duyuluyor ve şanslı masa çekilişi başlıyor. Şanslı Masa çekilişi yapıldıktan sonra kazanan kişiye  o ana kadar yediği tüm yemekler armağan ediliyor.  Temmuz ayı boyunca devam edecek olan Şanslı Masa uygulaması dışında çok beğenilen bir diğer uygulama ise "Chaplin'i Bul, Waffle'ı Kap". Tabağında Charlie Chaplin görselini bulan kişiye bu uygulama ile Waffle ücretsiz oluyor. 


Hem İzmir halkı için hem de Sahne Tozu Tiyatrosu oyunlarını takip eden İzmir seyircisi için nezih bir ortam haline dönüşen "Back Stage"  ünlü sanatçıları da misafir edecek.  


Birçok sürpriz uygulama ile misafirlerini karşılayacak olan Back Stage İzmir'de çok ses getireceğe benziyor. Üstelik menü fiyatları da çok uygun. Uygulamalardan haberdar olmak isterseniz Back Stage Vip Cafe'nin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.