Bahadır Tatlıöz İzmirliler ile buluştu

Bahadır Tatlıöz İzmirliler ile buluştu

İzmir Optimum ziyaretçileri genç ve başarılı genç müzisyen Bahadır Tatlıöz ile hafta sonu keyfini zirvede yaşadı.

 

İzmir Optimum ziyaretçileri genç ve başarılı genç müzisyen Bahadır Tatlıöz ile hafta sonu keyfini zirvede yaşadı. “ Takvim” şarkısı ile gönüllerde taht kuran Bahadır Tatlıöz’ü İzmir Optimum’da düzenlenen ilk AVM konserinde İzmirli hemşerileri yalnız bırakmadı. İzmirli hayranlarının karşısına çıkan genç sanatçıyı konserde sevenleriyle birlikte anneannesi de izledi.

İzmir Optimum, ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. Optimum AVM’ye bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Bahadır Tatlıöz konuk oldu. Birbirinden duygusal şarkıları ile büyük beğeni toplayan Bahadır Tatlıöz’a hayranları büyük ilgi gösterdi. Yılın en sevilen şarkılarından “Takvim”  ile muhteşem bir çıkış yapan Bahadır Tatlıöz sevilen parçalarını Optimum’da seslendirdi. Şarkılarıyla özellikle gençlerin büyük beğenisini kazanan Bahadır Tatlıöz, bu kez şarkılarını doğup büyüdüğü İzmir’de hemşerileri için söyledi.  Türk ezgilerini jazz ile birleştirdiği farklı müzik tarzı ile dikkat çeken genç yıldız Optimum’da düzenlenecek imza günü ve mini konseriyle İzmirli sevenlerinin kalbini fethetti.

Bahadır Tatlıöz’ü  İzmir’deki Konserinde Anneannesi de İzledi

Müzik dünyasında kısa sürede çıkış yapan genç yıldız,  Optimum’da hayranları ile hasret giderdi. Müzikseverler Bahadır Tatlıöz’ü görebilmek için erken saatlerden itibaren İzmir Optimum’da yerlerini alırken genç sanatçı ile tanışıp imza alabilmek için birbirleri ile yarıştı. Müzik listelerinde ilk sıralara demir atan şarkısı ile sahneye çıkan Bahadır Tatlıöz’ü anneanesi de izleyerek genç yıldıza sürpriz yaptı. İzmir’deki ilk imza gününde genç sanatçı, tüm hayranlarına tek tek imza dağıttı, sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.