Bahçeli: Baharı getireceklerin damı karla kaplanmıştır

Bahçeli: Baharı getireceklerin damı karla kaplanmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin siyasi kriz yıllarını geride bıraktığını belirterek ''Kurulamayan, kurulsa bile yürüyemeyen koalisyon hükümetlerinden ne iz ne de eser kalmıştır'' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Türkiye siyasi kriz yıllarını geride bırakmıştır. Dipsiz anlaşmazlıklar ve gergin bekleyişler raf ömrünü doldurmuştur" dedi.

"Kurulamayan, kurulsa bile yürüyemeyen koalisyon hükümetlerinden ne iz ne de eser kalmıştır. Bu yüzden parlamenter sisteme geri dönem hayalleri suya düşmüştür" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Milletimiz iki seçimde de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni teyit etmiştir. Türkiyemiz ayak bağlarından tümüyle kurtulmuştur.

MHP, toplamda 5 milyon 484 bin 820 oy sayısı ve yüzde 10,07 oy oranı ile şeytani planları altüst etmiştir. Türk milliyetçiliğinin entelektüel sermayesini talan peşine düşenler unutmayınız ki çuvallamaya mahkumdur. Siyaset, akıl ahlak ve fikir hazinesine erişmiş olanlar için anlamlı bir eylem ve erdem sahasıdır.

Baharı getireceğiz diyenlerin damı karla kaplanmıştır. Birleşe birleşe kazanacağız diyenler dağıla dağıla gitti. Direne direne kazanacağız diyenlerin ocağına incir ağacı dikilmiştir. CHP'ye yuva yapan guguk kuşları taşıyıcısına sırt dönmüştür.

Tarlası sırtında dolaşanlar, tipi vursa da etkilenmeyenler için siyaset ve fikir mücadelesi diye bir şey yoktur ve olmayacaktır. MHP'nin yüreksizlerle siyasi devşirmelerle ne bugün ne de gelecekte işi ve ilgisi olmayacak. Bizim çürüklerle yolumuz ayrıdır." (Kısa Dalga)

20230404-aa-devlet-bahceli-edited.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.