Bahçeşehir Okulları'na kabul sınavına büyük ilgi

Bahçeşehir Okulları'na kabul sınavına büyük ilgi

Bahçeşehir Koleji’nin tüm yurt çapında gerçekleştirdiği Okula Kabul Sınavı’na İzmir’de de ilgi yoğun oldu.

 

Bahçeşehir Koleji’nin tüm yurt çapında gerçekleştirdiği Okula Kabul Sınavı’na İzmir’de de ilgi yoğun oldu. İki binin üzerinde öğrenci, Bahçeşehir’li olabilmek için ter döküp büyük heyecan yaşadı.  

STEM, çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Koleji’nin 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için düzenlediği Okula Kabul Sınavı, İzmir’deki Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe kampüslerinde yapıldı. Çok sayıda İzmirli öğrenci ve veli, sabahın erken saatlerinden itibaren kampüslerin yolunu tuttu. Dışarıda uzun araç kuyruklarının oluştuğu kampüslerdeki sınavlar, iki ayrı oturum halinde gerçekleştirildi.

Sabah ve öğlen oturumlarında, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorular yöneltildi.  Öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı dakikalarda velilere, Bahçeşehir Koleji hakkında kampüs müdürleri ve bölüm başkanları sunumda bulundu. Öğrencilerin başarılarına göre burslarla ödüllendirileceği okula kabul sınavının sonuçları 1 Mart’ta (yarın) açıklanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.