Bahçeşehir Okulları’nda Karne Sevinci

Bahçeşehir Okulları’nda Karne Sevinci

Bahçeşehir Okulları’nın İzmir’deki üç kampüsünde eğitim gören 2 bin 300 öğrenci, karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı.

Bilim ve teknoloji ağırlıklı STEM modelini Türkiye’de uygulayan ilk okul olan Bahçeşehir Okulları’nın Karşıyaka, Bornova ve Güzelbahçe kampüslerinde karne heyecanı yaşandı. 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen, çift dilli eğitim, Robotik ve Kodlama saati uygulaması ve kişiye özgü öğretim modeliyle ön plana çıkan Bahçeşehir Okulları’nın üç kampüsündeki karne törenlerinde konuşan okul müdürleri, bol bol dinlenmeleri, gezmeleri ancak derslerinden uzak kalmamaları yönünde yarıyıl tatilinin nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda öğrencilere önerilerde bulundu. Konferans salonlarında gerçekleştirilen törenlerde, derece alan öğrenciler ödüllendirildi, dönem boyunca yapılan etkinlikler sunuldu. Velilerin yoğun katılım gösterdiği, dans ve müzik gösterileriyle renklenen törenlerin sonunda, öğretmenlerinin ellerinden karnelerini alan öğrenciler, yarıyıl tatiline girdi. 

İlk karne, ilk heyecan
Bu yıl hizmete giren Karşıyaka Kampüsü’nün öğrencileri de, ilk kez karne almanın heyecanını yaşadı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da törene katılıp öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.