Bakan Arslan, Menderes'e geliyor

Bakan Arslan, Menderes'e geliyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Perşembe günü Menderes’te Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek.

Menderes Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, Perşembe günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından açılacak. Bakan Arslan açılış öncesinde Menderes’in sahil kesim Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür’de esnaf ziyaretleri yapacak, vatandaşlarla bir araya gelecek.

7’den 70’e herkes için

Bakan Arslan’ın açılışını yapacağı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı, 3 bin 700 metrekaresi yeşil alan, 3 bin 280 metrekaresi yapısal alandan oluşuyor. Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan park içerisinde bir adet kafeterya, su oyunlu ve köprülü havuz, normal havuz, dev hayvan figürlü oyuncaklar, aynı anda 250 çocuğun kullanabileceği kapasitede oyun grubu, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alıyor.

Herkes davetli

Mendereslilerin, Bakan Arslan’ı büyük bir coşkuyla karşılayacağını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın, ilçemizde vatandaşlarımızla buluşacak olması bizi mutlu etti. Hem sahil bölgemizde hem de ilçe merkezimizde Mendereslilerle olacak Bakanımız, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nın da açılışını gerçekleştirecek. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.  Perşembe günü akşam saat 18.00’da parkımızın açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz.  15 Temmuz kahramanı şehidimiz Ömer Halisdemir’in adını yaşattığımız parkımızı hep birlikte büyük bir coşku içinde açalım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.