Bakan Kasapoğlu, Seferihisar'da incelemelerde bulundu

Bakan Kasapoğlu, Seferihisar'da incelemelerde bulundu

Seferihisar Millet Bahçesi ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve beraberindeki heyet bölgede incelemelerde bulundu.

14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 1. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Sığacık esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Girlen Bölgesi’nde piknik yapan vatandaşlarla zaman geçiren Bakan Kasapoğlu, Seferihisar’a yapılan yatırımlara dikkat çekerken 14 Mayıs’tan sonra yatırımların hızla devam edeceğine, önümüzdeki yılın Seferihisar’ın ve Türkiye’nin yüzyılı olacağını söyledi.

aw886224-04.jpg

BAKAN KASAPOĞLU VE PAKDEMİRLİ KEŞKEK DÖVDÜ

Şenlik havasında geçen programda yöresel lezzetlerin bulunduğu, çeşitli ikram araçları da vardı. Seferihisar Hanımeli Kadın Kooperatifi’nin yaptığı yöresel yemekler standında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geleceğin Millet Bahçesi’nde karşılıklı keşkek döverek misafirlere balık ekmek ikram etti. Bakan Kasapoğlu’na Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin ve Enes Efendioğlu eşlik etti.

aw886224-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.