Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar: Ekonomik bir savaşla karşı karşıyayız

Bakan Kurum'dan önemli açıklamalar: Ekonomik bir savaşla karşı karşıyayız

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik bir savaşla karşı karşıyayız. Bu bayramla bize şunu hatırlatıyor; bir olduğunuzda, beraber olduğunuzda sizin bileğinizi kimse bükemez'' diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bayram namazını memleketi Konya'da Hacıveyis Zade Camii'nde kıldı. Bakan Kurum, namazın ardından camide hemşehrileri ile bayramlaştı, çocuklara 20'şer lira harçlık verdi. 

Cami çıkışında basın açıklaması yapan Kurum, Konya'ya her bayram gelmeye çalıştığını belirtti. Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Bakan Kurum, şunları söyledi:


''Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik bir savaşla karşı karşıyayız. Bu bayramlar bize şunu hatırlatıyor; bir olduğunuzda, beraber olduğunuzda sizin bileğinizi kimse bükemez. Bayramlar bizim paylaşmamız gerektiğini, yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmemiz gerektiğini ki, Türk milleti olarak en çok yardım yapan millet olduğumuzu herkes açık bir şekilde biliyor. O yüzden biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, liderliğinde, 2023'e, 2053'e, 2071'e emin adımlarla yürüyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.''

Kaynak: Milliyet

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.