Bakan Müezzinoğlu’ndan Kılıç’a tam not

Bakan Müezzinoğlu’ndan Kılıç’a tam not

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kılıç Deniz Ürünleri üretim tesislerini ziyaret ederek işçiler ile bir araya geldi.

Yerli malı üretiminin devlet politikası olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, Kılıç Holding’in bu konuda örnek bir firma olduğunu vurguladı.Dünyanın her köşesinde özellikle çupra ve levrek gibi ürünlerin sağlık açısından en çok tavsiye edilen ürünler olduğuna dikkatleri çeken Müezzinoğlu, “Bu üretim Kılıç Holding için büyük gurur ve onurdur. Bu gururun sahiplerini canı gönülden alkışlıyorum” dedi.

Daha önce Sağlık Bakanlığı yapmış bir bakan olarak sağlıklı beslenmenin en önemli ürünü olarak balığı tüketimini işaret eden Müezzinoğlu, “Levrek ve çupra yerli üretim olunca maliyet ve bütçeye uygun bir şekilde ortaya çıkıyor. Balık sağlığınıza katkıda bulunur” diye konuştu.

Yerli üretime destek tam

Hükümet olarak yerli malı üretimine destek verdiklerinin altını çizen Müezzinoğlu, “Milletimiz yerli ve milli duruşun gereklerini yerine getiriyor. Bu anlamda holdinglerimizde bu süreçte elinden geleni yapıyor. Özellikle, Kılıç Holding yerli ve milli duruşun tüm esaslarını çalışanları ile birlikte başarılı bir şekilde sağlıyor. Milletçe de yerli ve milli olanı daha fazla sahiplenmek ve tüketim noktasında yerli ürünlerin tüketilmesine sahip çıkmak bu ülkenin vatandaşlarının görevidir” dedi.

“Yerli balık tüketelim” kampanyası

Hükümetin yerli malı üretim seferberliğine Kılıç Holding olarak “Yerli balık tüketelim” kampanyası ile destek verdiklerini açıklayan Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ersin Kılıç Kızıltan, “Özellikle yerli balık tüketilmesi için hükümetimizin de bizi desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini biliyoruz.  Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde taze ve kaliteli balık üretmekteyiz. Yurtdışından gelen balıklardan çok daha kaliteli ve taze ürün üreten şirketimiz bu noktada yerli balık tüketimini de teşvik etmektedir” dedi.

“İstihdam seferberliğinde bizde varız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Kılıç Holding olarak tam destek verdiklerini sözlerine ekleyen Kızıltan, “Bu sebeple, istihdam yaratma noktasında sağladığınız teşvik desteklerden ötürü de sizlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Holding olarak yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Bundan sonra da istihdamımızı artırmak için yatırımlarımızı artırmaya, üretmeye ve daha çok çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.