BAKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN UĞURLU’YA ZİYARET

BAKAN ÖZLÜ’DEN BAŞKAN UĞURLU’YA ZİYARET

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, beraberindekiler ile birlikte Kemalpaşa Belediye’sini ziyaret etti.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İzmir’e gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kemalpaşa’da yaptığı esnaf ziyaretinin ardından Belediye binasına geçti. Burada Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve personeller tarafından karşılanan Bakan Özlü, daha sonra başkanlık makamına geçti. Yapılan çalışmalar ve Kemalpaşa hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Arif Uğurlu, seçildiği günden buyana yapmış oldukları çalışmalar ile Kemalpaşa’yı tarihsel ve kültürel acıdan zenginleştirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

İlçenin geniş çaplı bir yapısının olduğuna vurgu yapan Uğurlu, “Hükümetimizin desteği ile gelişmeye ve ilerlemeye müsait olan ilçemizdeki eksiklikleri yavaş yavaş planlı bir şekilde gideriyoruz. Bu anlamda sizin nezdinizde başta Sayın Başbakanımız olmak üzere hükümetimize Kemalpaşalılar adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Özlü ise, Kemalpaşa’da bir değişim ve dönüşüm rüzgarı estiğine vurgu yaparak, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak sanayiye öncülük eden şehirlerden biri olan İzmir için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Özlü, İzmir, sanayimize öncülük eden şehirlerimizden birisidir. Kemalpaşa ise İzmir’de sanayi anlamında ilerleyen bir ilçedir. Sanayicilerimiz bu anlamda Kemalpaşa’ya hizmet etmeli, belediyemiz ve kurumlarımızda sanayicilerimizin işlerini kolaylaştırma adına ellerinden geleni yapmalıdır. Bu güzel ve gelişmeye müsait olan ilçemiz inşallah daha da mesafe kat ederek hak ettiği konuma kavuşacaktır” diye konuştu.

Yapılan konuşların ardından Belediye Başkanı Arif Uğurlu tarafından Bakan Özlü’ye nazar ayeti bulunan tablo hediye edildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Ziyarete; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, partililer ve davetliler katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.