BALBAY:” İZMİR KARANLIĞA VE TERÖRE BOYUN EĞMEZ”

BALBAY:” İZMİR KARANLIĞA VE TERÖRE BOYUN EĞMEZ”

İzmir karanlığa ve teröre boyun eğmez, biz terörü döktüğü kanda boğacağız”

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen terör eylemine sert tepki gösterdi, “İzmir karanlığa ve teröre boyun eğmez, biz terörü döktüğü kanda boğacağız” diye konuştu.

TBMM çalışmaları esnasında aldığı terör eylemi haberine ilişkin söz alan Balbay şu açıklamada bulundu:

“Sayın Başkan, sevgili milletvekili arkadaşlar; bizi şu anda televizyonları başında izleyen sevgili yurttaşlarımızla paylaşmak isteriz ki İzmir, barışın, kardeşliğin, huzurun, bir arada yaşamanın kentidir. Hep böyle olmuştur. Şu anda bilgiler çok karışık ama dilerim yaşamını yitiren yurttaşlarımız yoktur; yaralılara acil şifa diliyoruz.

Sayın Başkan, nasıl vurgulayacağımı şu anda çok da net ifade etmek istemiyorum ama yakın geçmişte, "İzmir'de niçin patlama olmuyor?" diye ne yazık ki sosyal medyada paylaşımlar olmuştu. Şimdi onlara sormak gerekir "Bu patlama sizi tatmin etti mi?" diye.

Burada Hükûmet üyelerine, iktidar milletvekillerine özellikle, teröre karşı barışın dilinin, huzurun dilinin öne çıkması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Tüm milletimizin teröre karşı tek vücut olacağına zaten inanıyorum. Biz terörü döktüğü kanda boğacağız. İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.