Balçova'da 77 ve 74 Yaşındaki Kişilere Yeğen Dayağı

Balçova'da 77 ve 74 Yaşındaki Kişilere Yeğen Dayağı

İzmir Balçova'da yaşayan biri 77 diğeri 74 yaşında olan akrabasının evine zorla girerek, darp eden öz yeğenleri çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Balçova'da gerçekleşen olayda yeğeni olduğu yaşlı insanların evine zora girerek önce döven sonra soyan saldırgan M. G. çiftin otomobil anahtarını, cep telefonlarını ve yazlık anahtarını zorla ellerinden aldı. Yaşlı çifti döven ve zorla ellerinden anahtarlarını ve telefonlarını gasp eden yeğen M. G. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bıçakla evlerine zorla girdi

Geçtiğimiz 18 Nisan akşam saatlerinde gerçekleşen olayda iddiaya göre M.D. ve G.D'nin evine zorla giren M. G. önce içeride olan biri 77 diğeri 74 yaşında olan akrabalarının evini bastı. Akrabalarını önce darp eden yeğen M. G. tehdit yoluyla yaşlı akrabalarının elinden zorla, otomobil anahtarlarını, cep telefonlarını ve Çeşme'de sahip oldukları yazlığın anahtarlarını aldı. Çaldığı arabayla olay yerinden kaçan yeğen, dövdüğü ve soyduğu yaşlı akrabalarının ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Muğla Milas'ta yakalandı

Balçova'da akrabalarını darp edip soyan adam, çaldığı otomobilin plakasının güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine 25 Nisan'da Muğla'nın Milas ilçesinde yakalandı. Gasp ettiği iddia edilen araçta yakalanan saldırganın üzerinde ve gasp ettiği araçta yapılan aramada, yaşlı akrabalarını gasp etmekte kullandığı bıçak, çeşmedeki yazlığın anahtarı ve Konya'da çalınmış olduğu belirlenen bir motosikletin ruhsatı bulundu.

Konutta silahlı yağmadan tutuklandı

Polis tarafından yapılan araştırmanın sonucunda şahsın üzerinde bulunan ruhsatta geçen motosiklet İzmir Çankaya'daki bir katlı otoparkta bulundu. Yakalanmasının ardından İzmir'e polisle gönderilen yeğen M. G. çıkarıldığı mahkemede konutta silahlı yağma suçlamasından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.