Balçova’nın gençleri destan yazıyor

Balçova’nın gençleri destan yazıyor

Balçova Belediyesi Termal Spor Kulübü’nün üç ayrı takımı liglerinde şampiyon oldu. Futbolcular ile bir araya gelen Başkan Çalkaya sporculara seslenerek “Doğru yolda olduğumuzu gösterdiğiniz için hepinizi kutluyorum” dedi.

Balçova Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarında eğitim gördükten sonra Belediye Termal Spor’un altyapı takımlarına katılan gençler futbolda harikalar yaratıyor. Balçova Belediye Termal Spor’un U 15 ve U 17 futbol takımları İzmir’de düzenlenen elemelerde rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Amatör Futbol takımı ise gurubunu lider olarak tamamlayarak play-off gurubuna yükseldi. Burada da rakiplerini eleyen Balçovalı Gençler Süper Amatör Lige yükseldi.
Spor Tesisleri’nde futbolcular ile bir araya gelen Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, futbol alt yapılarında 350 futbolcu olduğunu ifade ederek “Biz bu spor tesislerini açarken amacımız Ulu Önder Atatürk’ün söylediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmekti. Gençlerimiz, hocalarımızın yönetiminde önemli başarılara imza atarak bizim doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Değişik branşlarda binlerce çocuğumuz burada spor yaparak sağlıklı bir şekilde yetişiyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.