BARÇIN’DA NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34 KONFORU

BARÇIN’DA NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34 KONFORU

Nike Air Pegasus 34 ayakkabı modelleri Barçınspor’da koşu ve yürüyüş sevenlerin beğenisine sunuldu.

Koşu ve yürüyüş yapan kişilerin konforu için özenle tasarlanan Nike Air Zoom Pegasus 34 spor ayakkabı koşu ve yürüyüş severlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilendi. Nike Air Zoom Pegasus 34’te yer alan ve yenilenen Flymesh kumaş malzeme sayesinde, spor sırasında oluşan ısı birikimi azaltılarak olağanüstü nefes alabilirlik oluşması sağlandı. Böylece ayakkabı içerisinde oluşabilecek terlemelerin önüne geçildi.

 

Yenilenen modelle birlikte ayaklar spor sırasında terlemiyor ve ayakkabı içerisinde kayma ve nem oluşmuyor. Bu sayede de hem ayak rahatlığı hem de ayak sağlığı desteklenmiş oluyor. Yeni Flymesh daha hafif malzemeler ile tasarlandığı için ayağı yormuyor ve ayaklar için ekstra destek sağlıyor. Nike, etkisi kanıtlanmış olan yastıklama ve destek teknolojileri ile spor ayakkabıya gerekli olan tüm teknik yapıyı sağlıyor. 
 
AZ EFOR ÇOK PERFORMANS
 

Ayak tarağında ve topuk kısmında yer alan Air Zoom teknolojisi ile birleşen yastıklama teknolojisi ve kaliteli Cushlon köpük koşucuları rahat ettirmeye yetiyor. Böylece daha az efor ile daha güçlü bir biçimde koşama imkanı sağlanıyor. Bu sayede de koşmak ve hızlanmak daha kolay hale geliyor. Ayrıca yürüyüş gibi daha hafif sporlar da aynı rahatlıkta yapılabiliyor. 
 
TÜM AYAK TİPLERİNE UYGUN
 

Nike Pegasus 34, ayağa tam oturan kesimi ile tüm ayak tiplerine kolayca uyum sağlıyor. Oldukça güçlü yapıdaki Flywire kordonlar ve bağcıklar ayak kemerini sarıyor. Böylece ayak sabitleniyor ve ayakkabı ayağa tam olarak oturuyor. Konforun ve sporcunun ön planda tutulduğu Nike Air Zoom Pegasus 34 tasarım olarak da oldukça başarılı. Delikli dış yapısı nefes alabilirlik sağlarken hoş bir görüntü oluşmasını da sağlıyor. Hemen hemen her rengi bulunan dikişsiz Flymesh kumaş kalitesi ile göz dolduruyor. Bağcıkların, taban yapısının, renklerin ve Nike ambleminin bir arada uyum içerisinde yer aldığı tasarım koşu sırasında şık olabilme imkanını da sunuyor. Her zevke hitap eden tasarımın yanı sıra oldukça fazla renk seçeneğinin yer alması da kişisel stilin koşu ayakkabısı ile yansıtılabilmesini sağlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.