Başbakan’ın ailesinin İzmir’e 23 Nisan hediyesi

Başbakan’ın ailesinin İzmir’e 23 Nisan hediyesi

‘Çocuklara en güzel 23 Nisan hediyesi oldu’

 

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan ‘Havva Yıldırım Anaokulu ve Bahar Yıldırım İlkokulu’nun, İzmir’e 23 Nisan hediyesi olduğunu belirterek, “Başbakanımızın, değerli aile fertleri,  Karabağlar'a 23 Nisan'dan önce bir bahar gününde coşkulu bir bayram yaşattılar.” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın ailesi tarafından yaptırılan ‘Havva Yıldırım Anaokulu ve Bahar Yıldırım İlkokulu’nun açılışı, önceki gün Başbakan Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirildi. Başbakanın açılışını yaptığı törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldı.

‘Karabağlar’da 23 Nisan bayram coşkusu yaşandı’’

Karabağlarlıların yoğun ilgi göstermesinden dolayı teşekkür eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı  Kazım Erten, modern okulun açıldığı günün Karabağlar için tarihi bir gün olduğunu belirtti. Başkan Erten, “Karabağlar'da çocuklarımızın Dünya'nın en gelişmiş eğitim-öğretim imkanlarına kavuşturulmasından daha değerli bir şey olamaz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Karabağlar'a ailece yapmış oldukları bu jestin manevi değeri hiç bir şeyle ölçülemez. Karabağlar'da eşsiz emsal teşkil eden bu iki okul, gelecek süreçte 20 yeni okulun inşasına da örneklik teşkil etmiş oldu. Başbakanımız ve değerli ailesi,  Karabağlar'a 23 Nisan'dan önce bir bahar gününde coşkulu bir bayram ortamı yaşattılar.

‘Çocuklara en güzel 23 Nisan hediyesi oldu’

Karabağlar'ı, her birimizi yakından tanıyan ve Karabağlar ile ihtimamla ilgilenen sayın Başbakanımız, 27 Ekim 2017’de, Karabağlar'a İzmir Demokrasi Üniversitesi Yerleşkesi müjdesini, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına demokrasi müjdesi olarak verdi. Önceki gün ise, değerli ailesi ile Karabağalar'a en güzel 23 Nisan armağanını, anaokulu ve ilkokul yaptırarak vermiş oldu. Başkanımız ve bakanlarımız onurlandırdığı bu mutlu güne, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve  milletvekillerimiz Prof. Dr. Nükhet Hotar, Necip Kalkan, Mahmut Atilla Kaya, Keremali Sürekli, Habib Soluk, belediye başkanlarımız da katıldı.”

‘Karabağlar’da çok şey değişecek’

Karabağlar’da önümüzdeki yıllarda çok şeyin değişeceğine işaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, “Karabağlar, İzmir Demokrasi Üniversitesi, modern eğitim-öğretim kurumları, kentsel dönüşüm, sosyal donatılar, eğitim, spor, kültür,  sağlık tesisleri ile Avrupa şehir şartları kriterlerinin üstüne çıkmış bir yaşam olarak önce çıkacak. Başbakınımız bu Şehir Şartları Kriterlerinin Üstüne çıkmış bir yaşam alanı olarak öne çıkacak. Bu sürecin hızla gelişmesi ve tamamlanmasında Başbakanımızın Karabağlar ve İzmir'e destek ve hizmetleri devam edecektir. Karabağlar Başbakanımıza müteşekkir ve minnettardır.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.