Başkan Adayı Akdeniz: Menderes’imizin potansiyelini yukarı çıkaracağız

Başkan Adayı Akdeniz: Menderes’imizin potansiyelini yukarı çıkaracağız

AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretler gerçekleştiren Akdeniz, “Menderes’imizin potansiyelini yukarı çıkaracağız” dedi.

MEDYA EGE – AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, seçim çalışmaları kapsamında Çakaltepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen Akdeniz, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak “Menderes, Nisan’da gerçek belediyecilik ile buluşacak. Hemşehrilerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda hayata geçireceğimiz eser ve hizmetlerimizle memleketimize değer kazandıracak, Menderes’imizin potansiyelini daha da yukarı çıkaracağız” notunu düştü.

1-007.jpeg

Başkan Adayı Akdeniz, Palamutarası’na ziyarette bulundu. Ziyaretine ilişkin paylaşımda bulunan Akdeniz, “Yüzümüz gülüyorsa sebebi Menderes. Memleketimizin her mahallesinin, her köyünün hak ettiği değeri kazanması için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

2-003.jpeg

Akdeniz’in sonraki durağı ise Gölovası Mahallesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Akdeniz, “Topraklarımız bereketli, denizimiz masmavi, sanayimizde üretimler devam ediyor… İzmir’in en gözde ilçelerinden biri olan Menderes’imizi tarımdan sanayiye, turizmden iş gücüne kadar her alanda daha da ileriye taşımakta kararlıyız. Memleketimizin sahip olduğu nimetlerin değeri nitelikli projelerimiz ile daha da artacak” dedi.

3-001.jpeg

Ahmetbeyli Mahallesi’ne de ziyarette bulunan Akdeniz, sosyal medya hesabından o anları paylaşarak, “Esnafımızın işine, aşına bereket katacağız. Memleketimize, mahallesine, sokağına değer katan tüm esnaflarımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.