Başkan Adayı Akdeniz: Menderes’imizin turizm potansiyelini yükselteceğiz

Başkan Adayı Akdeniz: Menderes’imizin turizm potansiyelini yükselteceğiz

AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretlerde bulunan Akdeniz, “Menderes’imizin turizm potansiyelini yükselteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz, çalışmalarına hız verdi. Göztepe Voleybol Okulu öğrencilerinin antremanını ziyaret eden Akdeniz, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Göztepe Voleybol Okulu öğrencilerinin antremanını ziyaret ettik. Değerli hocalarımız ve öğrencilerin aileleri ile selamlaştık. Yeni dönemde ilçemizdeki kapalı spor salonlarının sayısını mutlaka artırcağız. Çocuklarımıza modern, fonksiyonel ve geniş kapalı spor alanları kazandıracağız” dedi.

1-004.jpeg

Başkan Adayı Akdeniz, Özel Cumaovası Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Akdeniz, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak, “Özel Cumaovası Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik. Kurucu Müdür Sn. Şükran Akgün ile projelerimizi paylaştık” notunu düştü.

2-005.jpeg

Akdeniz’in sonraki durağı ise Yeniköy Mahallesi oldu. Yeniköy Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelen Akdeniz sosyal medya paylaşımında, “Kadınlar başımızın tacı. Mahallelerimizde ve köylerimizde istihdam alanlarından meslek edindirme kurslarına kadar her konuda kadınlarımızın destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

3-001.jpeg

Akdeniz, Özdere’de bulunan otel yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya ilişkin sosyal medya paylaşımında bulunan Akdeniz, “İzmir Milletvekilimiz Sayın Şebnem Bursalı’nın katılımıyla, Özdere’de bulunan otel yöneticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Turizm yatırımlarımızı ve projelerimizi konuştuk.Menderes’imizi turizmde hak ettiği konuma getirmek, ilçemizin turizm potansiyelini yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.