Başkan Adayı Aydın: Değişim hayalini hep birlikte gerçekleştireceğiz

Başkan Adayı Aydın: Değişim hayalini hep birlikte gerçekleştireceğiz

AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, ziyaretlerinde “Değişim hayalini hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Aydın, Doğanbey-Payamlı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Aydın, “Bugün, Doğanbey-Payamlı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın en büyük talebi olan ve 15 yıldır hasretle bekledikleri kapalı pazar yeri projemizi 31 Marttan sonra hayata geçireceğiz. Bu doğrultuda, ortak akıl ve iş birliği ile hareket ederek, daha yaşanabilir bir Seferihisar için çaba göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-ic.jpeg

Doğanbey Payamlı İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürleriyle bir araya gelen Aydın, “Geleceğimizi aydınlatmak için eğitim, en değerli varlığımızdır. Eğitimde yapılacak doğru hamleler, Seferihisar'ın geleceğini güçlendirecek ve toplumumuzun her kesimine ilham verecektir” dedi.

2-003.jpeg

Sosyal medya hesabından Seferihisarlılara seslenen Başkan Adayı Aydın, 31 Mart’ı işaret ederek, “Seferihisar’daki vatandaşlarımızın değişim hayalini 31 Mart’ta hep birlikte gerçekleştireceğiz” notunu düştü.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.