Başkan Adayı Aydın 'Gönül Sofrası'nda Seferihisarlılarla buluşacak

Başkan Adayı Aydın 'Gönül Sofrası'nda Seferihisarlılarla buluşacak

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkanı Ahmet Aydın ile Seferihisarlı vatandaşları bir araya getirecek olan “Gönül Sofrası” için hazırlıklar başladı. Organizasyon Seferihisar’da 2024 yerel seçimlerinin en büyük organizasyonu olacak.

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkanı Ahmet Aydın tarafından düzenlenecek iftar programı için hazırlıklar başladı. Seçimlere 3 gün kala Belediye Başkanı Ahmet Aydın’ın Seferihisarlılara sesleneceği ‘Gönül Sofrası’nda dev ekran ve sahne kurulacak.

Atatürk Caddesinde gerçekleşecek olan organizasyon için hazırlıklara başlandı. 3 bin kişilik hazırlık yoğun talep nedeniyle 5 bin kişi olarak revize edilirken bugün gerçekleşecek olan Gönül Sofrası 2024 yerel seçimlerinin en kalabalık organizasyonu olacak.

img-1002.jpg

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aydın, yaptığı açıklamada Seferihisarlı tüm vatandaşları ‘Gönül Sofrası’ iftar programına davet etti.

Bu akşam çarşı merkezinde düzenlenen ‘Gönül sofrası’ etkinliğinin Seferihisarlı vatandaşların siyasetçilerden beklediği birlik ve beraberlik duygusunu yaşattığını belirten Aydın, “Cumhur İttifakı olarak Seferihisar’da siyasetin dilini değiştirdik. Seferihisar tarihinde ilk defa proje tanıtım toplantısı yapınca Seferihisar’da herkes proje demeye başladı. Alelacele proje tanıtım toplantıları düzenlendi. 2 aylık dönemde şu ana kadar Seferihisar’ın en büyük açık alan ve kapalı alan toplantılarını düzenledik. Çarşı Merkezi’nde düzenleyeceğimiz “Gönül Sofrası” etkinliğimiz 2024 yerel seçimlerinin en büyük buluşması olacak. Bugüne kadar Seferihisarlıları bölen, kamplaştıran etkinliklere geçit vermedik. Gönül Sofrası başta olmak üzere etkinliklerimiz; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını kuvvetlendiren etkinlikler oldu. 31 Mart’ta birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanacak. 31 Mart günü Seferihisar ve Seferihisarlılar Belediye hizmetleriyle buluşacak” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.