Başkan adayı Aydın: Sporun kalbi Seferihisar'da atacak

Başkan adayı Aydın: Sporun kalbi Seferihisar'da atacak

Ürkmez Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcularla buluşan Cumhur İttifakı Seferihisar adayı Ahmet Aydın, "eferihisar önümüzdeki yıllarda gerçek anlamda spor ve sporcu dostu kent olacak. Sporun kalbi Seferihisar'da atacak" dedi.

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın; yeniden inşasına vesile olduğu Şehit Osman Koç Stadı’nda Ürkmez Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve sporcularla bir araya geldi.

gipcafzwyaabc3w.jpg

Sporcuların antrenmanını ziyaret eden Ahmet Aydın’ın özellikle minik sporcularla gerçekleştirdiği diyaloglar gülümsemelere neden oldu. Minik bir sporcunun “Siz belediye başkanı olacağınız için çok mutluyuz” sözüne Aydın’ın “neden” demesi üzerine minik sporcu, “Siz belediye başkanı olmazsanız burası yine hayvan pazarı olur, siz belediye başkanı olursanız biz sizden kapalı spor salonu isteriz siz de yaparsınız” diye yanıt verdi. Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın ise “Seferihisar’da başlattık, onu tamamlayalım Ürkmez’e de yapacağız, sen merak etme” dedi.

srcn8287.jpg

Bir yandan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Spor Bilimleri Fakültesini Seferihisar’a kazandırmak için mücadele ederken öte yandan da spor tesislerinin yeniden inşası için çok ciddi faaliyet yürüttüklerini belirten Başkan Adayı Aydın, “Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Seferihisar’da Spor Fakültesi açması demek, Seferihisar’da dünyaca ünlü sporcuların yetişmesi demek. Daha başlangıç aşamasındayız; her sene fakülte yeni yatırımlarla büyüyecek, her yatırımımız Seferihisarlılar özellikle de gençlerimize daha fazla spor yapma olanağı tanıyacak. Seferihisar önümüzdeki yıllarda gerçek anlamda spor ve sporcu dostu kent olacak. Her zaman söylüyorum yine söylerim; sporun kalbi Seferihisar’da atacak” dedi.

gipcaf-wsamjood.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.