Başkan Adayı Aydın Ürkmezlilerle Gönül Sofrasında Buluşacak

Başkan Adayı Aydın Ürkmezlilerle Gönül Sofrasında Buluşacak

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın katılımıyla Ürkmez’de gönül sofrası kuruluyor. Gönül Sofrası ile birlikte Ürkmez Seçim Bürosu da hizmete girecek.

Cumhur İttifakı’nın Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, Seferihisar’ın çeşitli noktalarında düzenlenecek gönül sofralarıyla seçmenleriyle bir araya gelecek. İlk gönül sofrası bu akşam Ürkmez’de kurulacak. Belediye Başkan Adayı Aydın ile Ürkmezlileri bir araya getirecek olan program için hazırlıklar günün erken saatlerinde başladı.

AYDIN ÜRKMEZLİLERE SESLENECEK

Seferihisar tarihinde ilk defa proje tanıtım toplantısı düzenleyen Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, gönül sofralarında Seferihisarlı vatandaşlara projelerini anlatacak. Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir şekilde Seferihisarlı vatandaşlar bir araya geldiklerini belirten Aydın: “Birlik, beraberlik ve paylaşım duygularının en yoğun yaşandığı Ramazan ayında Seferihisarlı vatandaşlarımızla gönül sofralarında bir arada olup aynı sofrayı paylaşacağız” dedi.

Bu akşam saat 19.26’da Ürkmez Çarşı Merkezi’nde düzenlenecek Gönül Sofrasına, tüm Ürkmezlileri davet eden Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın: “Bugün iftar programımızı Ürkmezli vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. 31 Mart’a kadar Seferihisarlı vatandaşlara projelerimizi tek tek anlatacak, gelen soruları yanıtlayacağız. Seferihisarlı vatandaşların bize ve projelerimize göstermiş olduğu yoğun ilgiden çok memnunuz. Lansmanını yaptığımız projeler o kadar çok konuşuluyor ki artık Seferihisar’da projesi olmayan bir kişi siyaset yapamaz, vatandaşlarımızın karşısına çıkamaz” ifadesini kullandı.

davetiye.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.