Başkan Adayı Aydın'ın Seçim Ofisi açılışı mitinge dönüştü

Başkan Adayı Aydın'ın Seçim Ofisi açılışı mitinge dönüştü

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın seçim ofisi açılışı Seferihisarlı vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte mitinge dönüştü.

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen seçim ofisi açılış töreni Seferihisarlı vatandaşların katılımı ile mitinge dönüştü. Seçim Ofisi açılışı nedeniyle kapanan tek şerit yola katılımcılar sağmazken Ahmet Aydın seçim kampanyasında görev alan gönüllüler ikinci şeridin trafiğe kapanmaması için azami özen gösterdi.

Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın açılış konuşması için sahneye eşi Günden Aydın ile birlikte çıkarken yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Kadınlar günü vurgusu yaptı.

img-9749.jpg

Dünya Kadınlar gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Adayı Aydın, geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen Seferihisarlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği proje tanıtım toplantısına atıfta bulunarak: “Cuma günü Seferihisar tarihinde ilk defa bir belediye başkan adayının proje tanıtım toplantısı düzenlediğine tanık olduk. O günden beri kahvede, berberde, işyerlerinde, ofislerde, evlerde, her yerde bu projeler konuşulmaya başlandı. İsmail Yetişkin’de bizim projemizin reklamını yapmış. Biz de yaparız 15 milyonumuz hazır demiş. İsmail Yetişkin karşısındakinin bir mühendis olduğunu unutmuş. Ben inşaattan çok iyi anlarım, inşaat maliyeti nedir bilirim. 15 milyona sen oranın tesviyesini yapamazsın. Madem hizmet aşkıyla yanıp duruyorsun elinden tutan mı vardı Kocaçay’ı yapsaydın” dedi.

Hanımeli Konağı projesine vurgu yapan Ahmet Aydın proje ile ilgili: “Konu kadınlar olunca yaptığımız çalışmalar bir başka anlam taşıyor. Kadınlarımızın boş zamanlarında vakit geçirebileceği, birlikte üretimde bulunabilecekleri Hanımeli Konağı ilk yaşama geçireceğimiz projelerimizden biri olacak. İçinde kreşin de bulunacağı Hanımeli Konağı’nın açılışını 8 Mart 2025’te gerçekleştireceğiz; açılış kurdelesini Hamza Dağ başkanımız ile birlikte keseceğiz” ifadesini kullandı.

“2024 yılında hala Seferihisar’ımızda çevre kirliliğini, bozuk yolları konuşuyoruz” diyen Ahmet Aydın seçimlere 22 gün kaldığını, 31 Mart’tan sonra Seferihisar’ın Belediye hizmetleriyle buluşacağının artık bu ve benzeri çağdışı konuların konuşulmayacağını söyledi.

img-9750.jpg

5 yıl ilçe başkanlığı döneminde Hamza Dağ ile birlikte Ankara’ya giderek açılmadık kapı bırakmadan Seferihisar’a hizmet ve yatırımlar kazandırdığını belirten Ahmet Başkan: “Bu dönemde biz siyasi görüş ve köken gözetmeden tüm vatandaşlarımıza hizmet getirdik. Bu projeleri yaşama geçirirken her vatandaşlarımızın büyük desteğini gördük. Sizler bizim arkdamızda dağ gibi durdunuz biz de sizden aldığımız güçle hizmet getirdik, yatırım getirdik, projeler geliştirdik. Sizlerden alacağımız güçle 31 Mart’tan sonra Seferihisar’ı belediye hizmetleriyle buluşturup daha büyük büyük projelere vesile olacağız” dedi.

Hikaye yazdık şimdi destan yazacağız

Bugüne kadar Ahmet Aydın ile birlikte Seferihisar’a hizmet getirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamza Dağ: “Bugüne kadar Ahmet kardeşimle birlikte Seferihisar için bir hikaye yazdık. 31 Mart’tan sonra inşallah destan yazacağız. 1 Nisan’dan sonra şunu açık ve net bir şekilde göreceksiniz; bugün kadar gece-gündüz demeden çalıştık, bugünden sonra da gece gündüz demeden çok çalışacağız. Kocaçay gibi onların her seçimde söz verdiği projeleri biz tamamlayacağız. Ahmet kardeşimin tanıtımını yaptığı projeleri hızla yaşama geçireceğiz” dedi.

Projelerinden bahseden Dağ, İzmirlilerin en çok dile getirdiği 3 şikayetin altını çizdi. “Bu şikayetleri dile getirmekten ben hicap duyuyorum” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ: “3 tane çok önemli şikayetle karşı karşıya kalıyoruz. Bunlardan ilki kötü ve bozuk yollar. Sizler Seferihisar’daki kötü ve bozuk yollardan şikayet ediyorsunuz ama şu an İzmir’in her yeri bu şekilde maalesef. Vatandaşlar alt takım yapmaktan bıktık diyor. Asfalt kalitemiz çok düştü, yenileme çalışmamız hiç yok. Söz veriyorum Seferihisar dahil 5 yıl içinde en kötü noktadan başlayarak asfalt kalitesini artıracağız ve İzmir’in bütün yollarını yenileceğiz” dedi.

Belediyenin en temel temizlik hizmetlerini bile yapamadığını dile getiren Dağ: “İzmir’i sokak sokak geziyoruz. Maalesef temiz değil. Bunu söylemekten üzüntü duyuyorum ama ne yazık ki öyle. En temel belediye hizmetini dahi yapmıyorlar. 1 Nisan’dan sonra öyle 6 ay 1 yıl değil 1 ay içinde kent tertemiz olacak. Bu konuda ilçe belediyelerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz” dedi.

“Su parası elektrik faturasından fazla geliyor” diyen Dağ, su faturalarında yüzde 50 indirme getireceklerinin ayrıca İzmir’in tamamında 100 adet kreş açacaklarını bu konuda ilçe belediyelerini de destekleyeceklerinin müjdesini verdi. İyi olan her şeyin arkasında olacaklarını ifade eden Dağ: “Süt kuzu projesine devam edeceğiz. 0-3 yaş çocuklarımızın ücretsiz süt ve mama ihtiyacını karşılayacağız. Üniversiteyi ilk kez kazanan gencimize 10 bin ₺ cansuyu destek ödemesi yapacağız. Son verilen 90 dakika uygulamasına yeniden başlatacağız. İzmir’im kartının kullanım alanı genişletilecek ihtiyaç sahipleri için 10 bin ₺ yükleyeceğiz” dedi.

Seferihisarlı vatandaşların yoğun katılımıyla mitinge dönüşen seçim ofisi açılış töreni Cumhur İttifakının Seferihisar Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aydın ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ’ın halkı birlikte selamlamasıyla son buldu.

img-9748.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.